Při biologii se ptá dětí paní učitelka, jaká znají slova označující mužské přirození. Přihlásí se Evička: "Prosím, penis!" Přihlásí se Martínek: "Prosím, pyj!" Přihlásí se Pepíček: "Prosím,LEMROUCH!" "Jak jsi na to přišel Pepíčku?" ptá se učitelka. "Prosím, to je z Jiráska. Ve Starých pověstech českých píše, že Oldřich přijel za Boženou, sestoupil z koně, ona před ním poklekla a políbila lem roucha jeho!" |
Přijde Pepíček k mamince a tatínkovi a ptá se: "Tatínku, proč vy dva jste běloši a já černoch?" A tatínek mu na to odpoví: "No víš chlapče, to jsme byli jednou s maminkou na dovolené a tam se strhla tak velká šukačka, že buď rád, že nejsi lachtan!!!" |
POVÍDA PEPÍČEK TATOVY HELE TATI PREDSTAVSY ŽE MĚ CHŤELA VCERA ZBÝT PARTA KLUKŮ A PROC ??? PROTOZE MAM DLOUHÝ VLASY A PROČ JSI NEZAČAL UTÍKAT TATI VÝŠ JAK BLBĚ SE BĚHA V LODIČKÁCH |
Učitelka se ptá dětí: "Které zvíře mluví?" Přihlásí se Pepíček: "Rybičky!" "Jak jsi na to přišel?" "Doma máme akvárko v ložnici a jednou v noci jsem slyšel: "Jestli mě ještě jednou kousneš do ocasu, tak dostaneš takovou bombu, že proletíš akvárkem." |
"Markétko, proč tvoje mladší sestra brečí?" Ptá se teta neteře. "Protože jsem jí pomáhala." "A jak si jí pomáhala?" "Pomáhala jsem jí sníst její čokoládu." |
Potkají se dvě babičky a ta jedna povídá : "Představte si ve vedlejší ulici přejeli kominíka." A ta druhá na to : "No vidíte, už ani na těch střechách není bezpečno." |
Přijde ředitel věznice do práce a ptá se proč mají vězni tak sedřená břicha. Vrchní kápo mu klidným hlasem odpoví "Namalovali jsme na zem čáru a řekli vězňům, že ten kdo ji podleze může jít domů". |
Novy najemnik v dome. Na konci chodby jsou otevrene dvere, tak do nich nahledne a vidi zenu, jak se drzi za prsa a skace ze stolu na zem. Vedle stolu sedi chlap na nocniku a drzi destnik. Novy najemnik jde k vytahu a potka domovnika a pta se ho: "....ty lidi tam vzadu, nemam zavolat doktora?" A domovnik na to: "To jsou hluchonemi. Ona mu rika at skoci pro mleko a on rika, ze tam prsi a ze se na to muze vysrat." |
Babičko, zavři oči! A pročpak, broučku? Tatínek říkal, že až zavřeš oči, tak budeme mít spoustu peněz. |
Jde večer malá Anička parkem, bezstarostně si prozpěvuje. Najednou se zpoza stomu vynoří chlap jako hora. Popadne ji za vlasy, zavleče do křoví, už jí zvedá sukýnku, stahuje kalhotky..... Ale Anička se směje. Ona je totiž chytrá a dobře ví, že mu její kalhotky budou malé!! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3036 sekund |