Přijde medvídek Pů do řeznictví a ptá se máte šunku prodavač odpoví ano máme tak medvídek Pů vytáhne rotačák, zastřelí prodavače a řekne, to máte za to prasátko |
Jede automobilista, když tu ho předběhne kuře. Automobilista přidá, ale nedokáže jej dohonit, pouze vidí, jak zaběhlo do statku. Dojede tam a ptá se statkáře, zda je to pravda, že má tak rychlé kuře. "Ano, mám, je speciálně vyšlechtěné, aby mělo velká stehýnka" - "A neprojevuje se to na chuti?" - "Nevím, ještě jsme žádné nechytili!" |
V kolika autech se stěhuje somálský národ? Ve dvou. V prvním jede president. |
Manželka k Pepovi: "Už potřetí se vracíš z hospody v půl páté v noci!" - "To nevíš, že mi doktor nařídil pravidelný způsob života?" |
Na Scotland Yardu zazvoní telefon: "Hallo, constabl, zde Lord Snackbar, chtěl bych ohlásit krádež volantu, předního skla, stěračů, ciferníků, pedálů a řadící páky." "Ano, Vaše Lordstvo, hned se za Vámi podívám!" Konstábl kleje a obléká se, když tu telefon znovu: "Hallo, constabl, zde Lord Snackbar, musím se omluvit za planý poplach, omylem jsem si sedl na zadní sedadlo." |
Lord Patrick je unuděný k smrti, Lord Smith mu navrhne lov: "Koupil jsem teď skvělé chrty, uvidíte, jak se rozptýlíte!" Za chvíli se lesem rozléhá střílení a pak se přižene spocený a rozjařený Lord Patrick: "Báječné, sire, báječné! ...Máte ještě nějaké psy?" |
- Jean, přineste mi sklenici vody. - Jistě, mylorde. - Jeane, přineste mi sklenici vody. - Jak si přejete. - Jeane, přineste mi sklenici vody. - To máte takovou žízeň? - Ne, Jean, hoří mi knihovna. |
"Jean, kde jsou děti?" "V lednici, vaše lordstvo." "A nebude jim tam zima?" "Ne. Zavřel jsem dveře" |
Lord Anderton sedí na verandě a čte si své Timesy. Po chvíli se od Bristolského přístavu ozve rána z děla. "Jamesi!! Prosím vás, co to bylo?" "Na státnickou návštěvu k nám přijíždí velvyslanec Egypta a to je salva na uvítanou, sire" Lord Anderton pokračuje v četbě, když se ozve druhá, třetí, čtvrtá rána... "Jamesi, to je smutné, že naše dělostřelectvo tak špatně míří." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2161 sekund |