Baví se banán, prsa a penis, kdo z nich má nejtěžší život. Banán: ˝Já celej život čekám, až uzraju, pak mě ale někdo utrhne a sežere.˝ Prsa: ˝To nic není, my jsme celý den zavřené v tý blbý podprsence, večer nás vyndá, někdo nás vohrabává a vocucává.˝ Penis: ˝To nic není proti mě. Já jsem celej den ve smradlavejch trenkách, večer mě vyndaj, daj mi pláštěnku, posaděj mě do výtahu a jezděj se mnou nahoru a dolu dokud se nepobliju.˝ |
Jdou dvě blondýnky na tramvaj,první říká druhá:,,Jedu trojkou.Čím jedeš ty?'' ,,Já jedu dvojkou.'' A najednou jede tramvaj č.32 a první říká druhé:,,Super!Číslo 32!To můžeme jet spolu!'' |
Jak to zařídit,aby si vás blondýnka vzala? Řeknete jí,že je těhotná.A na co se vás zeptá? ,,A je to moje?'' |
Blondýnka se zrzkou seděly vbaru a koukaly na zprávy o šesté. Ukazovali reportáž,ve které stál sebevrah na mostě a vyhrožoval,že skočí dolů.Blondýnka se otočí k zrzce a povídá: ,,Vsaď se,že neskočí." ,,Dobře,o kilo.Já myslim,že skočí.'' povídá zrzka.No a chlápek skočil.Tak blondýnkavysolila kilo a zrzka říká: ,,Ne,to nejde,jsi přece moje kámoška.'' ,,Ber,sázka je sázka.'' ,,Hele,musím se ti přiznat,já jsem to viděla už ve zprávách v pět,takže si nemůžu vzít výhru.'' A blondýnka na to:,,Já to taky viděla už v pět,ale nemyslela jsem si,že skočí znovu.'' |
Jak si blondýnka zlomila nohu při hrabání listí? Spadla ze stromu... |
POSLEDNÍ SLOVA PŘED SMRTÍ -Tady někde má být propast…… -Ten pitbul je ale mírumilovnej pejsek… -Drž pořádně ten zapalovač,chci se podívat kolik je v nádrži benzínu… -Co machruješ s tím tupým nožem… -Blýská se. Ještě že jsme pod tím stromem… -Já jsem nevěděl,že je nabitá.. -Neboj se,já s tím umím zacházet… -Na co asi je tenhle knoflík?... -Hodný pejsek,hezký pejsek… -Jen přes mou mrtvolu!... -Krotím lvy už 10 let,koukej!... -To bys mě |
Špatná paměť Potkají se dva staří kamarádi a jeden povídá: ,,Mám pro tebe dvě zprávy.Jednu špatnou a jednu ještě horší.Kterou chceš slyšet?" ,,Tu špatnou." ,,Zbývá ti posledních 24 hodin života." ,,Proboha,a co může být ještě horšího?!" ,,Já ti to včera zapomněl říct…" |
Zkoušky v autoškole Komisař se ptá blondýnky: ,,Mohla byste nám popsat funkce motoru?" ,,A můžu vlastními slovy?" ,,Samozřejmě." ,,Brm,brrrmm,brrrrrrmmmm…" |
SRAZ ZEMĚDĚLCŮ Sejde se Čech,Rus a Němec kdo je lepší zemědělec. Němec:,,My máme prasata, který nemají žádný tučný maso. Rus:,,To je nic proti naší 12-ti ceckové krávě. Ta má co cecek,to jinou tekutinu. Čech:,,Tak to se nechytáte.My jsme dokázali vypěstovat 60-ti kilové slepice,které nám vaří, perou a uklízí!" |
Nováku, na vaší lavici je 7 much. Když zabijete jednu, kolik jich tam zbude? Jedna, ta mrtvá. Ostatni uletí. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6808 sekund |