Potkají se dvě kamarádky a jedna povídá té druhé: "Už jsi někdy pozorovala svého muže při souloži?" "Jo, párkrát jo." "A jak se při tom tváří?" "Ale, stojí ve dveřích a blbě čumí." |
"Víte co mají muži a spermie společného?" "Šanci jedna ku milionu, že se z nich stane lidský tvor." |
"Víte, jaký je rozdíl mezi mužem a písmenem Q?" "Žádný, obojí je nula s ocáskem." |
Dva kamarádi si vyjedou na kole a hned za městem vidí u kraje silnice mladou slečinku, která si taky vyjela a píchla duši. "Jendo jeď dál, já jí pomůžu a pak tě doženu." Povídá Pepík. Asi tak za půl hodiny se opět setkají a Pepík vypráví: "Tak jsem jí to kolo opravil. Moc mi děkovala a že by se mi prý ráda nějak odvděčila. Sundala si kalhotky a povídala, že si můžu vzít co chci. Tak jsem si vzal ten štrůdl co měla v baťohu. "Jo, jo. Tos udělal dobře." Povídá Jenda. "Ty gatě by ti byly stejně malé." |
Jeníček souloži s Mařenkou v lese a ta mu povídá: "Jeníčku to je tak nádherný. A teď mi udělej něco, abych na to nikdy nezapomněla." Jeníček vstane, vezme klacek a vypíchne jí oko. |
Němčina Ve škole paní učitelka povídá dětem: "Kdo mi děti řekne nějaké slovo německy, dostane jedničku." Přihlásí se Mařenka a říká: "Guten tag." "Správně, dostaneš jedničku." Potom se přihlásí Jeníček a povídá: "Mrdat." "No to ale není německy." Povídá paní učitelka. "To máte pravdu, ale je to GUT." |
Dva páry vyrazí spolu na víkend do přímořského hotelu. Po dobré večeři a několika skleničkách v baru někdo navrhne, že by si mohli na noc vyměnit partnery. Po dvou hodinách intenzivního sexu se ten chlápek otočí na bok a říká: ˝Paráda, takhle jsem si už dlouho neužil. Doufám, že holky se mají taky dobře.˝ |
Dobrý den, chtěla bych nový klobouk. A na co konkrétně myslíte, pani? Konkrétně myslím na pořádnou soulož, ale k vám jsem si přišla koupit klobouk. |
Číňan si objedná call-girl. Dívka přijde do jeho hotelového pokoje a bez váhání se svlékne a vleze do postele. Číňan povídá: "Kotě, nelekni se, až se udělám, vstanu, doběhnu k oknu, nadechnu se, prolezu pod postelí a dáme si to znovu. Je to taková čínská zvyklost." A skutečně, po prvním čísle Číňan vyskočí z postele, doběhne k oknu, prudce se nadechne, vleze pod postel, vyleze na druhé straně a šup znovu do postele a tvrdě na věc. Když to udělá počtvrté a pořád má stejnou chuť k milování, slečna, tou dobou již dost unavená, se odhodlá, že to zkusí taky - vyskočí, doběhne k oknu, nadechne se prudce a vleze pod postel - a tam najde čtyři Číňany. |
Baví se levý pysk s pravým. Levý říká tomu pravému: ˝Ty jsi ale kus piče.˝ |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2223 sekund |