Přijde policajt do prodejny obuvi a říká: "Chtěl bych krém na boty." "Na jaké?" ptá se prodavač. "Na dvaačtyřicítky." |
Náčelník policie přijímá nováčky: "Tak vy se hlásíte k policii?" "Ano." "A umíte číst a psát?" "Ano." "A naučíte mě to?" |
Policajt přijde štastný domů a říká manželce: "Drahá, konečně mně povýšili!" "A jakou hodnost ti dali?" "Hodnost mi nedali, ale dali mi větší křizovatku." |
Vyšetřuje se krádež v jednom bytě. Inspektor se ptá policisty: „Našli jste nějaké otisky?“ Nenašli, na co ten chlap sáhl, to ukradl.“ |
Zastaví policajt auto a povídá: "Počtvrté jsem vás dnes zastavil a počtvrté vám říkám, že vám teče chladič!" Řidič se vykloní z okna a odpoví: "A já vám počtvrté říkám, že jsem kropící vůz!" |
Jdou tři policajti v řadě za sebou. První si kýchne. Druhý povída: "Na zdraví!" A ten třetí na to: "Kluci, nalejte mi taky |
"Proč tě vyhodili z práce?" "Kvůli kašli." "Jak to? Za to, že jsi nemocný, přece nemůžeš." "No jo, ale já jsem kašlal na práci." |
Jirka zůstane dva dny sám doma, protože jeho rodiče odjeli na služebnícestu. Jde do obchodu a ptá se prodavačky: "Prosím vás, nemáte tu něco za korunu, čím bych rodiče překvapil?" Prodavačka se rozmýšlí a potom praví: "Tak tady máš jedny zápalky." |
Paní učitelka ve škole probírá s dětmi co dělají ráno doma, když se probudí. Učitelka: "Tak co Pepíčku, co děláš když se probudíš ?" Pepíček: "No, probudím se a du se vysrat." Učitelka: "No jak to mluvíš, čím je Pepíčku tvůj tatínek ?" Pepíček: "Dlaždičem." Učitelka: "To jsem si mohla myslet." Učitelka: "Teď nám poví Anička co ráno dělá když vstane." Anička: "Já si, prosím, čtu noviny." Učitelka: "Aha, to je hned něco jiného a čímpak je tvůj tatínek Aničko ?" Anička: "Advokátem." Učitelka: "To se hned pozná a jak dlouho si ty noviny čteš Aničko ?" Anička: "No, prosim, než se vyseru." |
Blondýnka se ptá svého nového milence: "Hele a jak ty to máš nejraději?" "Francouzky." "A jak se to dělá? To neznám!" "To se pusinkuje a líbá tam, co se čůrá." "A líbá se i prkýnko, nebo jenom porcelán?" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3153 sekund |