AMERIKA Pani učitelka vyvolá Ondru: "Ukaž mi tady na mapě Ameriku." Ondra ukáže: "Tady." Paní učitelka ho pochválí. A zeptá se dětí: "Děti, kdo objevil Ameriku?" Děti vykřiknou: "Ondra." |
UHLÍ Učitelka zeměpisu k Pepíčkovi: "Čím je známá Ostrava?" "Nevím." "A odkud máte uhlí?" "Ze sklepa!" |
BRÁŠKA Pepíček přijde domů a maminka se ho ptá: "Proč tvoje sestra brečí?" "Protože jsem jí pomohl." "A s čím si jí pomohl?" "Sníst čokoládu." |
DĚTI Ptá se Pepíček maminky jak se rodí děti a maminka mu povídá: "To se večer osprchuješ, pocukruješ a ráno máš děti." Pepíček udělá, jak mu maminka řekla. Ráno se probudí, má kolem sebe plno mravenců a říká: "Kdybyste nebyly moje děcka tak bych vás snad zabil!" |
ČASOVÁNÍ Učitelka k žákovi:,,Časuj nám sloveso chodit!" ,,Chodím............chodíš.................chodíme...................." ,,Rychleji!" pobídne ho učitelka. ,,Běžím.................běžíš...................běžíme...................." |
Příjde Američan do Slovanu a ubytuje se na pokoji č. 222. Telefonuje dolů na recepci a říká: Two rums to room two two two.' Recepce na to: 'Tram tara ra tram tam tam, debile!' |
Jde těhotná blondýnka do restaurace a číšník se jí ptá: "Tak, a co to bude?" A blondýnka na to: "Holka" |
Baví se dvě blondýny: "Když uhádneš kolik mám laků na nehty tak ti oba dva dám." "Nevím pět ..." |
Policajt vyndá zápalky z krabičky a zapaluje je samozřejmě opačnou stranou. Přitom je odhazuje a říká si: "Špatná, špatná, špatná," až jedna mu chytne. Sfoukne ji a odloží se slovy: "Ta je dobrá, tu si nechám!" |
Ve vlaku se policejní major Zemánek vrací ze záchodu a nemůže najít své kupé. Průvodčí se ho zeptá: "A nepamatujete se, vážený pane, alespoň ve kterém to bylo vagónu?" "To ne, ale vím naprosto bezpečně, že jsem měl z okna nádherný výhled na velikou přehradu." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2400 sekund |