Rozhovor mezi vlkem a Karkulkou Karkulka : Baby proč máš tak velké oči ? Vlk : Abych tě lépe viděla ... Karkulka : A baby proč máš tak velké uši ? Vlk : Abych tě lépe slyšela ... Karkulka : A baby proč máš tak velkou pusu ? Vlk : No přece abych mohla jíst tatranky na šířku !!! ![]() ![]() ![]() |
vite proc somalske zeny roztahuji kolem sveho obydly nit .......aby si mohly deti hrat ve stinu |
SOMALEC vite cim se zahaneji demonstrace v somalsku? ...........větrákem... |
DOST!!!! Timto zakazuju postovani obrazku...!!!
a všechen ten bordel bude smazán! edit: stalo se... |
ZUBAŘ? "Tati, mám být zubním nebo očním lékařem?" "Synku, vybrat si musíš sám. Ale měj na paměti, že člověk má dvě oči ale 32 zubů." |
PEPÍČEK Malý Pepiček zvedne telefon. "Dobry den, mohu mluvit s maminkou," ozve se hlas ve sluchatku. "Nemužete, maminka je v kuchyni a pláče," potichu šeptá Pepiček. "Tak mi dej tatinka." "Nemůžu, tatinek je v kuchyni a hrozně křičí." "A s babičkou mluvit můžu?" "Taky ne, babička je v kuchyni a taky pláče." "A neni u vás někdo jinej dospělej?" "Jsou tady požárníci a hasiči." "Proboha, co se to u vas děje?" "Oni mě hledají." |
TVRZENÍ Na hodině se ptá paní učitelka: "Pepíčku, jak bys dokázal, že je Země kulatá." Pepíček odpoví: "Nijak, já to nikdy netvrdil." |
BUDÍK "Proč chodíš pořád pozdě do školy?" ptá se učitel Jendy. "Nemůžu se vzbudit včas." "Nemáš budík?" "Mám, ale zvoní, když spím." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2982 sekund |