Tchyně přijíždí na návštěvu, zazvoní, otevře jí zeť: "Á maminka. Přijela jste na dlouho?" "No, dokud vás neomrzím děti." "A vypijete si aspoň kafe?" |
Víte proč má blondýnka v šatníku jen minisukni? . . . . Aby jí nic jiného nezabralo místo! |
Přijde blondýnka domu z práce, přijde k manželovi, v ruce drží hovno a řiká : "Podivej se do čeho jsem málem šlápla." |
Blondýnka pošle jiné blondýnce dopis: "Jsem v tom!" Druhá obálku rozlepí a říká: "Už jsem obálku třikrát prohlédla a furt Tě nevidím!" |
Přijde muž domů a vidí svou ženu (blondýnu) jak máčí zeď. Manžel se jí ptá: "Proč máčíš tu zeď" "Ale doktor mi doporučil, abych dávala studený obklad na místo, kde jsem se praštila." |
Stojí blondýna na autobusové zastávce a kolem de chlap a říká jí: "Slečno tady marně čekáte, autobusy tu jezdí jenom o svátcích." "Tak to je fájn já mám dneska narozeniny." |
Přijde blondýnka k lékaři s poraněným ukazováčkem, doktor se ptá: "Jak se vám stalo, že máte ustřelený prst?" Pokusila jsem se o sebevraždu." - Tak to mi musíte vysvětlit!" - "Chtěla jsem se zastřelit, tak jsem vzala revolver, přiložila jsem si ho na hruď, ale pak jsem si uvědomila, že prsa mne stála 200 tisíc a to by byla škoda. Tak jsem si dala revolver do úst, ale zuby mně stály 80 tisíc a tak jsem si přiložila hlaveň ke spánku, ale pak si uvědomila, že to bude velká rána a tak jsem si strčila levý ukazováček do ucha!" |
Blondýnka v autoškole. Instruktor: "Teď přidejte plyn." Blondýnka: "Co si o mě myslíte - že jsem blbá? Jsem v autě a ne u sporáku!" |
Předmět: Tisková oprava Ve včerejším vydání našeho listu jsme omylem uvedli, že Paroubek je z Brd. Správně mělo být, že Paroubek je zmrd. Obyvatelům brdského polesí se tímto hluboce omlouváme! |
Tchýně:Asi už brzo umřu. Zeták:Co můžeš udělat dnes,neodkládej na zítřek!! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3602 sekund |