Přijde manžel - hrobník domů strašně unavený, ruce vytahaný až ke kolenům a manželka se ho ptá: Hodně práce?
Ne, pochovávali jsme jednu tchýni a pozůstalí tolik tleskali, že jsme ji museli osmkrát vytáhnout. |
Příjde chlap domů a ve dveřích stojí tchýně s koštětem. Chlap se ptá: "Zametáte? Nebo odlétáte?" |
Ve vlaku pribehne pan z 1. do 2. vagonu a krici: "Prosim vas pomozte mi! moje tchyne chce skocit z okna!" "Tak zatahnete za rucni brzdu!" krici jeden pan. Nee ja nemuzu otevrit okno! |
Víš ,co je to maximální drzost? . . . Když shodíš tchýni ze schodů a zeptáš se: "Kam spěcháte, maminko?" |
Jak zjistíte, kolik je tchýni let? Uříznete jí hlavu a spočítáte letokruhy. |
Prosí Pepa ďábla: "Klidně ti upíšu duši, jen mne zbav tchyně." "Tak to nepůjde, my máme zakázáno dělat dobré skutky!" |
"Nazdar, jak se máš?" - "Akorát jdu z pohřbu své tchýně." ¨ "A proč jsi tak poškrábaný?" - "Bránila se!" |
Přijde chlapík ke zpovědi a povídá: "Pane farář, zmlátil jsem svojí tchýni..." "Synu, začni s hříchy, dobré skutky si nech až na potom!" |
Ona: "Miláčku, co dáme mojí mamince k vánocum? Vloni jsme ji koupili křeslo, co by se k tomu hodilo?" On: "Co tak elektricky proud?? |
Jde soused za sousedem a prosí ho o 20 kýblů vody. A on se ptá:,, Proč, došla ti voda?" A on na to: "Ne tchýně spadla do studny a ještě jí kouká hlava." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3888 sekund |