Nese si policajt okno a potká dalsího a ten se ho zeptá. "Proč si neses to okno?"..."Na to, že když mi bude horko tak si ho otevřu. |
Víte proč mají policajti skleněná auta? Aby se nehádali kdo bude sedět u okna. |
lukas.k> Hej o je naprosto genijální xDDD já jsem se fakt málem pochcal ![]() |
Poetické:
* Plive kuličky z železné trubičky. * Na zem plival. Josef Dibal * Močí do výše očí. Rozvratné * Při hodině dějepisu troubil stočeným sešitem státní hymnu! * Vyjádřil se o Meresjevovi, že měl amputované nohy až po prdel. * Nosí do školy příliš krátké sukně, takže vzbuzuje u spolužáků větší pozornost než já se svým výkladem, prosím o prodloužení. Erotické: * Znehodnotil nástěnný výtisk Mendělejevovy soustavy prvků vymyšleným prvkem Spermium. * Ruší spolužáky svými vzdechy! * O hodině přírodopisu strká ptáka do topení. * Při hodině onanuje, prý za světový mír. * Celou hodinu si přerovnává pytlík. Takhle se nic nenaučí! * Nevhodně nosí do vyučování žvýkací a jiné gumy. * Při slohové práci "Nejhezčí zážitek z prázdnin" popsal soulož. * Byl přistižen ve školní jídelně, jak líbá spolužačku, máme podezření na lásku. Jak tohle dokázali ...? * Mlátí lavicí o strop. * Lezl do pětimetrové výšky na třímetrový strom. * Vyndala při hodině tělesné výchovy bez dovolení kozu a celá třída přes ní skákala. * Jezdí nosem po lavici, aby to pískalo. * Rozbila spolužákovi svačinu. Všem se holt nezavděčíš * Maže tabuli příliš mokrou houbou. * Při mé hodině se snažil být hodný. Až moc. * Svým zpěvem úmyslně ruší hodinu hudební výchovy. * Pořád se hlásí. * Nechá se od spolužáků osahávat a nehlásí to učiteli. Když musíš, tak musíš: * V hodině tělesné výchovy si odešel zakouřit. * Při výletě do Terezína se nechal zavřít do plynové komory. * Honza zakřičel: "Ticho!" , třída ho vyslyšela a on ze sebe vypustil toxické plyny, což bylo slyšet po celé třídě. * Při hodině hraje piškvorky a pak buď nadává, nebo se hlasitě raduje. * Olizuje temperové barvy a diví se, že pak zvrací. * Váš syn považuje za samozřejmé se při hodině matematiky procházet po lavicích. Žádná úcta k autoritám: * Žák o hodině žvýká žvýkačku, já mu ale jen povolil sníst chléb. * Neměl žákovskou knížku a odmítl mi ji dát. * Vešel jsem do třídy a on se mi nepostavil. * Směje se mi za zády do očí. * Když jsem odstartoval přespolní běh, utekl domů. * Nesdělil své jméno s tím, že je tu inkognito. * Kdykoliv je vyvolán, kouká na mě jako na idiota a ptá se, jestli to myslím vážně. * Bez dovolení padá ze židle. * Vyvolán prohlásil, že nebude odpovídat bez advokáta. Škola není holubník: * Pravidelně chodí do školy nepravidelně. * Na hodinu fyziky přišel o 45 minut později. Ten roste pro kriminál: * Přinesl do hodiny prášek na pečení a předstíral prodej drog. Odmítal vše vydat a nyní i přiznat. * Sebral třídní knihu, nechce ji vrátit a žádá výkupné. * Vyhrožuje mi smrtí. * Žádá od učitele lepší známku se železnou tyčí v ruce. * Při hodině dějepisu zapálil lavici a naváděl zbytek třídy, aby mě upálili. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2535 sekund |