"Maminko, kdo nosí miminka?" "Čáp, Pepíčku." "A maminko, kdo šuká čápy?" |
Při biologii se ptá dětí paní učitelka, jaká znají slova označující mužské přirození. Přihlásí se Evička: "Prosím, penis!" Přihlásí se Martínek: "Prosím, pyj!" Přihlásí se Pepíček: "Prosím,LEMROUCH!" "Jak jsi na to přišel Pepíčku?" ptá se učitelka. "Prosím, to je z Jiráska. Ve Starých pověstech českých píše, že Oldřich přijel za Boženou, sestoupil z koně, ona před ním poklekla a políbila lem roucha jeho!" |
Pepíček zazvoní u dveří sousedů.Otevře paní Lambergová a ptá se: "Co chceš Pepíčku!" "Našel jsem vašeho kanárka." "Ale Pepíčku, to je kočka,"diví se sousedka. "Já vím, kanárek je uvnitř!" |
Soudce zpovídá obviněného: "Co bylo v tom dopise?" Obviněný: "Neřeknu, poštovní tajemství." "Kolik peněz jste nakonec dostal?" "Neřeknu, bankovní tajemství." "Odsuzuji Vás ke dvěma rokům vězení." "Za co?" "To je státní tajemství." |
Jednoho dne se v panu Novákovi ozve vnitřní hlas: "Vyber si všechny peníze ze svého konta" On to tedy udělá a poté opět onen tajemný vnitřní hlas: "Jdi do kasina." Jde tedy do kasina, tam už je ruleta v plném proudu. Tajemný vnitřní hlas: "Vsaď všechny peníze na třináctku". On to udělá a padne dvanáctka. Tajemný vnitřní hlas: "Sakra!" |
V lékárně: Rozrazí se dveře, dovnitř vběhne spocený mladík koukne na frontu u pokladny a řekne: "Prosím Vás, mě doma leží žena..." Lidé s pochopením pustí mladíka před sebe. Mladík přistoupí ke kase a praví: "prosím čtyři kondomy" |
Jednoho dne se na malém městě v řeznictví objevila mladá žena s miminkem v náručí a řekla řezníkovi, že to dítě je jeho, a co s tím on udělá. On nakonec souhlasil s tím, že dokud chlapec nevyroste, bude žena dostávat maso zadarmo. Řezník na kalendáři počítal dny, a když mladíkovi, který chodil pro maso, bylo přesně osmnáct, povídá mu: "Tady máš, a řekni matce, že tohle je poslední maso, které dostane zadarmo. A koukej, jak se bude tvářit." Synek doma všechno vypoví a tak mu matka říká: "Běž ještě do krámu a řekni řezníkovi, že jsem měla osmnáct let zadarmo taky mlíko, zeleninu a pečivo, a koukej, jak se bude tvářit." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3085 sekund |