Malý Honzík přišel několikrát za sebou do školy pozdě. Vymýšlel si výmluvy. Jednou mu vzal vítr čepici, jindy se rozvodnila řeka. Jednou ho dokonce přepadly lupiči. "Ale jdi, a co ti sebrali?" zeptal se učitel. "Domácí úkol." |
Pepíček se jde koupat do rybníku a ptá se: "Pane starosto, nejsou v tom rybníku žáby nebo vodní hadi?" A pan starosta odpoví: "Neboj Pepíčku, žraloci už je sežrali!!" |
Podnikatel se ptá syna: "Tak jak se daří ve škole?" "Výborně tati. Můj kontrakt s pátou třídou byl prodloužen o rok!" |
Ve škole povídá paní učitelka: "Venku tak krásně sněží, co kdybychom začali s koulováním?" "Ano, ano!" křičí žáci. "Dobře, tak k tabuli půjde Pepíček." |
Při hodině zeměpisu. "Kde leží Kuba, Zoubku?" "V posteli a má hrozný kašel!" |
Učitel zeměpisu vysvětluje dětem, co je to zeměpisná šířka a délka. Nakonec se zeptá: "Kdybych vám řekl, že se setkáme na 23.stupni severní šířky a 45.stupni východní délky, co by to znamenalo?" Igorek se ozve: "Znamenalo by to, že byste čekal zbytečně." |
Děti se ve škole učili o přísloví a měly říci příhodu ze života, která by některé české přísloví potvrzovala. Přihlásí se Anička, a vykládá, jak šla tatínkovi pro pivo a utrhlo se ji ucho. "Ano, Aničko. To se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne." Přihlásí se Amálka a vykládá dětem, jak tatínek vykopal na zahradě okolo nově zasázenejch stromků jámy, aby mu je zajíci neokusovali, a večer se šel podívat, jestli se nějakej ten ušák nechytil, do jedný tý jámy spadl. "Dobře Amálko, to se říká, že kdo jinému jámu kopá, sám do ni padá." Přihlásí se Pepíček a povídá: "Paní učitelko, já jsem se včera večer koukal na sousedku, na paní Vlkovou, jak kojí malého Petříčka." "No a co to má společného s našima příslovíma, Pepíčku?" "No to se přeci taky říká, vlk se nažral, a koza zůstala celá." |
Pepíček: "Tatínku, dnes jsem ušetřil 10 korun!" "Jo, a jak?" "Běžel jsem celou cestu do školy za autobusem." "Tak zítra běž za taxíkem, ušetříš dvě stě!" |
Babička s Pepíčkem šli do obchodu, a Babička řekla: "Jé Pepíčku to je brm, brm, brm." Pepíček: "Ale babi to není brm, brm, brm. To je čtyřválcový bavorák!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2990 sekund |