Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
573.
7:18 | 3.května 2009
Jede mladík ve Ferarri a předjiždí ho trabant a řidič se ptá "znáte trabanta?" řidič Ferrari se naštve a zrychlí opakuje se to asi třikrát a když se ho znovu ptá "znáte trabanta?" tak řidič Ferarri se naštve a spomalí. Přijede k jedné zatáčce a tam sanitka a vidí muže z trabanta na nosítkach a ptá se řidiče Ferarri "znáte trabanta?" Řidič Ferarri odpoví "ano znam" a řidič trabanta řekne "a to jste mi nemohl řict kde jsou brzdy?"
572.
7:18 | 3.května 2009
"Minulý týden mojí ženě padlo do oka zrnko písku a po zákroku a hospitalizaci jsme doktorovi museli zaplatit 520 Kč!" - "To nic není, drobnost. To mojí ženě včera padl do oka norkový kožich a musel jsem v obchodě zaplatit 100.000,-- Kč!"
571.
7:17 | 3.května 2009
Chlubí se zedníci, kdo staví největší budovy
Američan: "My stavíme budovy tak vysoké, že do nejvyššího patra jedeme dvě hodiny!"
Rus: "To my vysoké tak, že nahoru vede tři miliony schodů!"
Čech: "My jsme postavili tak vysoký dům, že jsme museli strhnout tři nejvyšší patra!" - "A jaký jste k tomu měli důvod?"
"Protože v noci nám škrtaly o Měsíc!"
570.
Jen tak se poflakují Čech, Rus a Angličan a najednou podkají ňákýho chlapa a ten jim povídá: "Znám jednu horu ze který když skočíte a vykřiknete při tom, kde chcete přistát, přistnete na tom místě." No tak teda Čech, Rus a Angličan jdou a Angličan se rozběhne a zařve: "Do bazénu!" a ozve se šplouchnutí. Rozběhne se Rus a zařve: "Do postele!" a dopadne tam. Pak se rozběhne Čech, na konci hory zakopne a nahlas zakleje: "Do prdele!! ....
569.
Potká se po delší době cvrček a prcek. Prcek se hned ptá: "Jak je, cvrčku?" "To viš, cvrkam, cvrkam. A co ty, prcku?" "Ale, už to neni, co to bejvalo..."
568.
Jde po mostě slepý a bezruký a bezruký povídá: "Uhni nebo ti dám pěstí"
Slepý: "Tak to bych chtěl vidět!"
567.
6:59 | 3.května 2009
Víš, dělal jsem rok v Černobylu, řekne otec synovi a syn sklopí hlavu. Taky jsem rok byl v Hirošimě, řekne otec a syn sklopí i druhou hlavu.
566.
6:58 | 3.května 2009
Rozhovor: Jsem slyšel, že při Černobylu zařvali jen dva lidi.
Jo. Jeden řval VYPNI TO!!! A druhý: NEJDE TO!!!!!!
565.
21:53 | 2.května 2009
Pride ujko do obchodu hovori:
Pane mate zelvicky?
Predavač:áno vyberte si.
Ujko:tu najmladšiu.
Predavač:tu mate to je 5 euro.
Ujko:tu mate.
...Príde na druhy den ujko do obchodu...
Ujko:Tato zelvicka ma teple pacicky.
Predavač:Aha tak ja vám ju vymením.
Ujko:ďakujem.
...Príde Ujko na tretí den a hovori...
Tato zelvicka ma ties teple pacicky!
Predavačane a čo s timi zelvickami robíte?
Ujko:No ja s nimi po koberci BRRRRmmm...BrrrRRRmmmM!
564.
19:15 | 29.března 2009
jedou zvířátka na výlet.Jedou autobusem a lev je vedoucí. Jednou svolá schůzku a povídá:Zvířátka nezapomě%nte si vzít svačinu budete mít hlad! a na to žabka řekne:nezapoměnte si vzít svačinu budete mít hlad,hlad,hlad.Lev to teda přenese s těžkým srdcem a zase řekne: zvířátka nezapoměnte si vzít pití budete mít žízeň a žabka na to: nezapopmente si vzit piti budete mit zizen! lev uz je nepricetny...ale rika dal:nezapomente si vzit plastenku bude prset a zabka na to:nezapomente si vzit plastenku bude chcat!!!to uz lev nevydrzi a rekne : ta zelena potvora s velkou hubou nikam nepojede a zabka na to: chudák krokodýl ten se tak tesi!!! xD
Zobrazeno 1501-1510 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2025
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2482 sekund