Jede mladík ve Ferarri a předjiždí ho trabant a řidič se ptá "znáte trabanta?" řidič Ferrari se naštve a zrychlí opakuje se to asi třikrát a když se ho znovu ptá "znáte trabanta?" tak řidič Ferarri se naštve a spomalí. Přijede k jedné zatáčce a tam sanitka a vidí muže z trabanta na nosítkach a ptá se řidiče Ferarri "znáte trabanta?" Řidič Ferarri odpoví "ano znam" a řidič trabanta řekne "a to jste mi nemohl řict kde jsou brzdy?" |
"Minulý týden mojí ženě padlo do oka zrnko písku a po zákroku a hospitalizaci jsme doktorovi museli zaplatit 520 Kč!" - "To nic není, drobnost. To mojí ženě včera padl do oka norkový kožich a musel jsem v obchodě zaplatit 100.000,-- Kč!" |
Chlubí se zedníci, kdo staví největší budovy Američan: "My stavíme budovy tak vysoké, že do nejvyššího patra jedeme dvě hodiny!" Rus: "To my vysoké tak, že nahoru vede tři miliony schodů!" Čech: "My jsme postavili tak vysoký dům, že jsme museli strhnout tři nejvyšší patra!" - "A jaký jste k tomu měli důvod?" "Protože v noci nám škrtaly o Měsíc!" |
Jen tak se poflakují Čech, Rus a Angličan a najednou podkají ňákýho chlapa a ten jim povídá: "Znám jednu horu ze který když skočíte a vykřiknete při tom, kde chcete přistát, přistnete na tom místě." No tak teda Čech, Rus a Angličan jdou a Angličan se rozběhne a zařve: "Do bazénu!" a ozve se šplouchnutí. Rozběhne se Rus a zařve: "Do postele!" a dopadne tam. Pak se rozběhne Čech, na konci hory zakopne a nahlas zakleje: "Do prdele!! .... |
Potká se po delší době cvrček a prcek. Prcek se hned ptá: "Jak je, cvrčku?" "To viš, cvrkam, cvrkam. A co ty, prcku?" "Ale, už to neni, co to bejvalo..." |
Jde po mostě slepý a bezruký a bezruký povídá: "Uhni nebo ti dám pěstí" Slepý: "Tak to bych chtěl vidět!" |
Víš, dělal jsem rok v Černobylu, řekne otec synovi a syn sklopí hlavu. Taky jsem rok byl v Hirošimě, řekne otec a syn sklopí i druhou hlavu. |
Rozhovor: Jsem slyšel, že při Černobylu zařvali jen dva lidi. Jo. Jeden řval VYPNI TO!!! A druhý: NEJDE TO!!!!!! |
Pride ujko do obchodu hovori: Pane mate zelvicky? Predavač:áno vyberte si. Ujko:tu najmladšiu. Predavač:tu mate to je 5 euro. Ujko:tu mate. ...Príde na druhy den ujko do obchodu... Ujko:Tato zelvicka ma teple pacicky. Predavač:Aha tak ja vám ju vymením. Ujko:ďakujem. ...Príde Ujko na tretí den a hovori... Tato zelvicka ma ties teple pacicky! Predavač ![]() Ujko:No ja s nimi po koberci BRRRRmmm...BrrrRRRmmmM! |
jedou zvířátka na výlet.Jedou autobusem a lev je vedoucí. Jednou svolá schůzku a povídá:Zvířátka nezapomě%nte si vzít svačinu budete mít hlad! a na to žabka řekne:nezapoměnte si vzít svačinu budete mít hlad,hlad,hlad.Lev to teda přenese s těžkým srdcem a zase řekne: zvířátka nezapoměnte si vzít pití budete mít žízeň a žabka na to: nezapopmente si vzit piti budete mit zizen! lev uz je nepricetny...ale rika dal:nezapomente si vzit plastenku bude prset a zabka na to:nezapomente si vzit plastenku bude chcat!!!to uz lev nevydrzi a rekne : ta zelena potvora s velkou hubou nikam nepojede a zabka na to: chudák krokodýl ten se tak tesi!!! xD |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2858 sekund |