Chuck Norris porazil Slunce v soutěži zářivosti. Chuck Norris udělá z Ferrari a Porsche trabanty. Chuck dokáže pálit mravence lupou i v noci Godzilla je demoverzí návštěvy Chucka v Tokyu Když tě Chuck pohladí, tak máš zlomené kosti Ud NejFake ![]() ![]() |
příjde do hospody čech rus němec a angličan rus:mi mame tolik peněz že by sme si mohly koupit google němec:mi mame tolik peněz že si mužeme koupit internet angličan:mi mame tolik peněz že si mužem koupit celej eppl čech:ale lidi ja nic s toho neprodávam |
blondínka de do letadla a sedne si na místo příde tam pán a říká:paní tadi je obsazeno blondínka:ja tu byla první chlap:ale ja to tu mam rezervované blondína:mate smulu chlap: no tak si řid sama ****. |
Samara zavolá Chuckovi a řekne mu :za sedm dní zemřeš. A Chuck řekne:A ty sa sedm sekund.=) Jeden chlap křičí:Nééé kdo mi podpálil můj dům. A chuck řekne:Já proč. A ten chlap řekne ![]() |
Chuck si vyčůrá vlastní jméno do betonu.. Chuck dojel kruhový objezd Chuck nejen že umí napočítat do nekonečna, ale on napočítal i o mnoho dalej. |
Bůh chtěl stvořit zemi,Chuck Norris řekl:Můžeš Chuck Norris je první kdo vyhrál v tenise proti zdi Váš killer1998 Brzy sem dám i další až nějaké najdu na netu Dám sem i odkaz na stránky ( možná ) ![]() |
Sedí dědeček s vnoučkem na lavičce v parku. Sedí tam hodinu, dvě, tři a čtvrtou se vnouček zeptá dědečka. "Dědo, necítíš tady mršinu?... Dědo, dědoo, dědooooooooooooo..." ![]() |
1.Chuck Norris Umí mluvit brailovým písmem. 2.Chuck Norris Umí prásknout otáčivými dveřmi. 3.Chuck Norris se nebojí duchů,Duchové se bojí Chucka Norrise. Váš killer1998 brzy sem dám další nebojte |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1922 sekund |