Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
593.
14:47 | 3.května 2009
Čech, Rus a Němec se bavěj, jak má kdo vyspělí hospodářství.
Rus říká: "No, já jsem vyšlechtil krávu, a ta dojí rovnou máslo."
Němec na to: "To nic není. Já jsem vyšlechtil krávu, a ta dojí máslo přímo v kostkách."
No a Čech se tomu všemu směje a říká: "Hoši, to já jsem vyšlechtil slepici, a ta vaří, pere, uklízí..."
592.
Sedí tři chlapi v hospodě a jeden říká: "Moje žena mě podvádí s fotbalistou."
"Jak si na to přišel", ptají se zbylí dva.
"Našel jsem pod postelí kopací míč."
"Moje žena mě podvádí s hokejistou", povídá druhý.
"Jak jsi na to přišel."
"Našel jsem pod postelí hokejku." "To moje žena mě podvádí s koněm", povídá třetí.
"Našel jsem pod postelí žokeje."
591.
Vsadí se američani, rusové, slováci, kdo nejdéle vydří v mrazáku první jdou amíci vydrží tam dva dny. Druzí jdou rusové vydrží tam týden. Třetí jdou slováci a jsou tam týden dva, tři, čtyři až jeden amík otevře mrazák a slovák ho kopne do prdele a zavře a ostatní se ho ptají proč ho kopls do zadku o on na to: "Hleď je tu zima a ten somár ještě nechá otvoreno."
590.
14:46 | 3.května 2009
Povídají si Američan, Rus a Čech. Američan povídá: "Vidíte to červený Ferrari?" Ostatní: "Hmm, dobrý. " "No, tak takový jsem dostal k narozeninám." Rus povídá: "A vidíte to zelený Porsche?" Ostatní: "Taky dobrý." Rus: "Tak takový jsem dostal já k vánocům." A čech: "Vidíte to Infiniti G35 GTO?" Ostatní: "Nádhera!" "Tak takový barvy jsem dostal manžestráky."
589.
14:46 | 3.května 2009
Jedou takhle vlakem: americkej prezident, ruskej prezident a Paroubek. Vlak najednou zastaví a Bush prohlásí: "Svoláme stranickou schůzi a všechny viníky vyloučíme ze strany", ruskej prezident říká a mává přitom pistolí: "Půjdu ven a zastřelím strojvůdce". A Paroubek říká: "Ne, ne, ne, Ne, ne, ne, zatáhneme záclonky a budeme dělat, že jedeme"
588.
14:41 | 3.května 2009
Milionář má narozeniny a jeho kamarádi se dohadují co mu dát.
Jeden povída : "Koupíme mu vilu."
Druhý odpoví: "Prosimtě. On má dům v Turecku, vilu v Paříži, zámek v Itálii."
"A co mu takhle koupit nový porshe?"
"Prosimtě. On má jaguára, limuzínu, Hummra, Hondu a Porshe taky má." Odpoví mu první.
Chvíli je ticho a potom druhý prohlásí: "Koupíme mu knížku."
Na to mu první odpoví: "Prosimtě, on už jednu má."
587.
14:40 | 3.května 2009
Sejdou se takhle tři chlápci na dovolené u moře - Čech, Rus a Francouz, a začnou se vybavovat. Dojde na sex, a Francouz se chlubí: "Já to svojí ženě dělám pětkrát za noc!" - "A co ti řekne ráno při kafi?" - "No většinou - byl jsi báječný, miláčku!" Čech uznale pokývá hlavou a Rus už spouští: "No, já to svý ženě dělám desetkrát za noc." - "A co ti řekne ráno při kafi?" - "No, neříká nic, ale jen se usmívá a podlamujou se jí kolena." Francouz i Čech pokývají hlavou. A pak Čech praví: "Já to svý ženě dělám jen jednou za noc." Rus i Francouz se tak zatváří a říkají jednohlasně: "A co ti, proboha, říká ráno u kafe?" - "Většinou jen - to musíš přestávat jen kvůli té kávě?"
586.
14:40 | 3.května 2009
Jede Američan v bavoráku ... jede jede a nevytočí zatáčku a vybourá se. A zasakruje si "to jsou moje týdení úspory ...."
Jede Němec v Mecedesu a jede jede a nezahne zatáčku a vybourá se ... a zasakruje si . "to jsou moje měsiční úspory"
A jede čech v trabantu ..jede jede a nevytočí zatáčku a vybourá se ... a zasakruje si ... "to jsou moje celoživotní úspory" .. a ti dva na něho .. "Tak proč si kupuješ tak drahý auto ???"
585.
14:25 | 3.května 2009
McKay.Patrik> jsem holka a navíc mám doma kniku, v které je 4382 vtipů a tyhlety co tu mám jsem opsala!!
584.
13:00 | 3.května 2009
Jde rajče přes cestu a potká kečup a to rajče říká ahoj kečupe kolik rajčet v tobě bydlí ? xD a Kečup odpoví : 2 . A rajče se zeptá jestli může tam také bydlet a kečup řekne ano ale musíš se nechat přejet. Tak rajče se nechalo přejet a šlo do kečupu a pak to jeden chlapeček jménem Pepíček snědl a řikál: Fůj to je hnus chutná to jak kolo z auta od hovna xD
Zobrazeno 1481-1490 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2025
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2543 sekund