Čech, Rus a Němec se bavěj, jak má kdo vyspělí hospodářství. Rus říká: "No, já jsem vyšlechtil krávu, a ta dojí rovnou máslo." Němec na to: "To nic není. Já jsem vyšlechtil krávu, a ta dojí máslo přímo v kostkách." No a Čech se tomu všemu směje a říká: "Hoši, to já jsem vyšlechtil slepici, a ta vaří, pere, uklízí..." |
Sedí tři chlapi v hospodě a jeden říká: "Moje žena mě podvádí s fotbalistou." "Jak si na to přišel", ptají se zbylí dva. "Našel jsem pod postelí kopací míč." "Moje žena mě podvádí s hokejistou", povídá druhý. "Jak jsi na to přišel." "Našel jsem pod postelí hokejku." "To moje žena mě podvádí s koněm", povídá třetí. "Našel jsem pod postelí žokeje." |
Vsadí se američani, rusové, slováci, kdo nejdéle vydří v mrazáku první jdou amíci vydrží tam dva dny. Druzí jdou rusové vydrží tam týden. Třetí jdou slováci a jsou tam týden dva, tři, čtyři až jeden amík otevře mrazák a slovák ho kopne do prdele a zavře a ostatní se ho ptají proč ho kopls do zadku o on na to: "Hleď je tu zima a ten somár ještě nechá otvoreno." |
Povídají si Američan, Rus a Čech. Američan povídá: "Vidíte to červený Ferrari?" Ostatní: "Hmm, dobrý. " "No, tak takový jsem dostal k narozeninám." Rus povídá: "A vidíte to zelený Porsche?" Ostatní: "Taky dobrý." Rus: "Tak takový jsem dostal já k vánocům." A čech: "Vidíte to Infiniti G35 GTO?" Ostatní: "Nádhera!" "Tak takový barvy jsem dostal manžestráky." |
Jedou takhle vlakem: americkej prezident, ruskej prezident a Paroubek. Vlak najednou zastaví a Bush prohlásí: "Svoláme stranickou schůzi a všechny viníky vyloučíme ze strany", ruskej prezident říká a mává přitom pistolí: "Půjdu ven a zastřelím strojvůdce". A Paroubek říká: "Ne, ne, ne, Ne, ne, ne, zatáhneme záclonky a budeme dělat, že jedeme" |
Milionář má narozeniny a jeho kamarádi se dohadují co mu dát. Jeden povída : "Koupíme mu vilu." Druhý odpoví: "Prosimtě. On má dům v Turecku, vilu v Paříži, zámek v Itálii." "A co mu takhle koupit nový porshe?" "Prosimtě. On má jaguára, limuzínu, Hummra, Hondu a Porshe taky má." Odpoví mu první. Chvíli je ticho a potom druhý prohlásí: "Koupíme mu knížku." Na to mu první odpoví: "Prosimtě, on už jednu má." |
Sejdou se takhle tři chlápci na dovolené u moře - Čech, Rus a Francouz, a začnou se vybavovat. Dojde na sex, a Francouz se chlubí: "Já to svojí ženě dělám pětkrát za noc!" - "A co ti řekne ráno při kafi?" - "No většinou - byl jsi báječný, miláčku!" Čech uznale pokývá hlavou a Rus už spouští: "No, já to svý ženě dělám desetkrát za noc." - "A co ti řekne ráno při kafi?" - "No, neříká nic, ale jen se usmívá a podlamujou se jí kolena." Francouz i Čech pokývají hlavou. A pak Čech praví: "Já to svý ženě dělám jen jednou za noc." Rus i Francouz se tak zatváří a říkají jednohlasně: "A co ti, proboha, říká ráno u kafe?" - "Většinou jen - to musíš přestávat jen kvůli té kávě?" |
Jede Američan v bavoráku ... jede jede a nevytočí zatáčku a vybourá se. A zasakruje si "to jsou moje týdení úspory ...." Jede Němec v Mecedesu a jede jede a nezahne zatáčku a vybourá se ... a zasakruje si . "to jsou moje měsiční úspory" A jede čech v trabantu ..jede jede a nevytočí zatáčku a vybourá se ... a zasakruje si ... "to jsou moje celoživotní úspory" .. a ti dva na něho .. "Tak proč si kupuješ tak drahý auto ???" |
McKay.Patrik> jsem holka a navíc mám doma kniku, v které je 4382 vtipů a tyhlety co tu mám jsem opsala!! |
Jde rajče přes cestu a potká kečup a to rajče říká ahoj kečupe kolik rajčet v tobě bydlí ? xD a Kečup odpoví : 2 . A rajče se zeptá jestli může tam také bydlet a kečup řekne ano ale musíš se nechat přejet. Tak rajče se nechalo přejet a šlo do kečupu a pak to jeden chlapeček jménem Pepíček snědl a řikál: Fůj to je hnus chutná to jak kolo z auta od hovna xD |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2543 sekund |