Chemik, inženýr, fyzik a obchodník dostali každý jeden barometr a úkol změřit pomocí něj výšku jedné vysoké budovy. Chemik velmi pečlivě změřil atmosférický tlak u paty budovy. Pak jel výtahem až na střechu a změřil tam také atmosférický tlak. Pak vytáhl kalkulačku a pečlivě vypočítal výšku z rozdílu atmosférických tlaků. Inženýr jel hned výtahem nahoru na střechu. Našel dlouhý provaz u takové té věci na mytí oken zvenku, přivázal k němu barometr. Pak jej spouštěl ze střechy až na úroveň terénu. Pak jej vytáhl zpátky a přitom změřil výšku budovy v *rozpaženích*, což prý je asi metr a půl. Fyzik také ihned jel nahoru. Překročil lano a šel ke hraně střechy. Vyndal stopky a pustil barometr ze střechy. Ze změřené doby volného pádu a znalosti gravitačního zrychlení vypočítal výšku budovy. Obchodník vůbec nejel nikam. V přízemí zašel za správcem domu a řekl mu: "Když mi povíte, jak je tenhle dům vysoký, dám vám tenhle prima barometr!" |
Američan, Angličan a Rus srovnávají životní úroveň: Američan: My máme v rodině většinou 3 auta. Jedno na běžný provoz - nákupy, zaměstnání..., druhé na reprezentaci - divadlo, koncerty, recepce... a třetím jezdíme do zahraničí na dovolenou. Angličan: - My máme 2 auta. Jedno na celý rok, ale na dovolenou do zahraničí jezdíme tím druhým. Rus: - My máme jedno auto - na celou gubernii a do zahraničí jezdíme tankama. |
Američan a Rus Američan: Vy už jste se úplně vzdali myšlenky přistát na Měsíci? Rus: My budeme přistávat na Slunci. Američan: To nemyslíte vážně, to se přece cestou vypaříte. Rus: To je právě ten fígl. My tam totiž přistaneme v noci. |
Potkaj se dva koktaví kamarádi N-n-n-nazdar P-p-p-pep-po. N-n-n-nazdar F-f-f-franto-o-o-o T-t-t-ak s-s-sem s-s-slyšel ž-ž-ž-že m-m-máš -l-l-l-log-g-g-oped-d-dick-k-ký k-k-k-k-k-k-kurz. No-no-no j-j-jo. Pp-p-poslouch-ch-ch-ch-ej: Třista třicet tři stříbrných stříkaček přeletělo přes třista třicet tři stříbrných střech. N-n-n-n-o T-t-t-to j-j-j-j-j-je s-s-s-sqěl-l-l-lí ne?? N-n-n-no j-j-jo-jo, a-a-a-ale-e-e k-k-k-když n-n-n-na to n-n-n-n-n-nepřijde t-t-t-tak ča-ča-s-s-s-sto ř-e-e-eč n-n-no. |
General si pozve tri profesionalni vojaky ze trech zemi - USA, Ruska a Cech. Privede je k obrovske, vysoke, mrizovane brane. Ukol byl jasny - prekonat prekazku. American se rozbehl na mrize a zacal splhat jako opice, a po dvaceti metrech slitnul dolu. Rus s myslenkou *ni krok zpet* se proti brane rozbehl a chtel ji prorazit svym telem - ani tento pokus neuspel. Cech prisel bliz kouklna ostani a . . . . . otevrel ji |
Hadaji se čech, rus a francous kdo ma nejsilnejsi piti. A tak vymysli ze daji před sebe zidli. Francous se napije 1, 2, 3, 5, 10 min a podiva se na zidli a rika ja jich tam vidim 3 Rus se napije a rika ze jich tam vydi 8 CECH se napie zase 1, 2, 3, 4 , 5, 6, 7, 8, 9, 10 min. a rika kluci a v ktere rade myslite. |
Němec, Čech a Rus se dohadují, kdo s největší přesností prokope tunel. Němec povídá My když začneme kopat tunel, každá parta z jedné strany, tak se sejdeme s přesností na jeden metr. Čech povídá: My když začneme kopat tunel, každá parta z jedné strany, tak se sejdeme s přesností na půl metru. Rus povídá: U nás, když začnou kopat tunel dvě party proti sobě, Tak se buď sejdeme úplně přesně, no a když se nesejdeme, tak máme tunely dva.!!! |
Dvě paní okopavají záhon a ta jedna nahodou vykopne dvaceticentimetrou mrkev a povídá. Takového má můj milenec. Ta druhá říká: Tak velikého? Ne tak špinavého. |
Baví se v hospodě dva kamarádi: "Tak už konečně umím anglicky." Druhý mu odpoví: "No já zase umím francouzky, ale musím být pořádně namol." To potom pořád říkám... Že ne tré...že ne tré... že netréfim domů." |
Američan, Japonec a Čech se dohadují, kdo má lepší zabezpečení manželek před milenci... Američan říká: "No, já na manželku nasadím detektiva a ten mi vše zjistí....". Japonec : "My mame doblý kamelový systema.". Čech :"No, já zajdu za paní Kudláčkovou, co bydlí pod náma, a řeknu jí "Co, ty stará děvko?" a ona hned "Co já, ale tvoje stará, to je děvka!" a řekne mi vše co potřebuju vědět..." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2667 sekund |