Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
603.
14:54 | 3.května 2009
Chemik, inženýr, fyzik a obchodník dostali každý jeden barometr a úkol změřit pomocí něj výšku jedné vysoké budovy.
Chemik velmi pečlivě změřil atmosférický tlak u paty budovy. Pak jel výtahem až na střechu a změřil tam také atmosférický tlak. Pak vytáhl kalkulačku a pečlivě vypočítal výšku z rozdílu atmosférických tlaků.
Inženýr jel hned výtahem nahoru na střechu. Našel dlouhý provaz u takové té věci na mytí oken zvenku, přivázal k němu barometr. Pak jej spouštěl ze střechy až na úroveň terénu. Pak jej vytáhl zpátky a přitom změřil výšku budovy v *rozpaženích*, což prý je asi metr a půl.
Fyzik také ihned jel nahoru. Překročil lano a šel ke hraně střechy. Vyndal stopky a pustil barometr ze střechy. Ze změřené doby volného pádu a znalosti gravitačního zrychlení vypočítal výšku budovy.
Obchodník vůbec nejel nikam. V přízemí zašel za správcem domu a řekl mu: "Když mi povíte, jak je tenhle dům vysoký, dám vám tenhle prima barometr!"
602.
14:54 | 3.května 2009
Američan, Angličan a Rus srovnávají životní úroveň:
Američan: My máme v rodině většinou 3 auta. Jedno na běžný provoz - nákupy, zaměstnání..., druhé na reprezentaci - divadlo, koncerty, recepce... a třetím jezdíme do zahraničí na dovolenou.
Angličan: - My máme 2 auta. Jedno na celý rok, ale na dovolenou do zahraničí jezdíme tím druhým.
Rus: - My máme jedno auto - na celou gubernii a do zahraničí jezdíme tankama.
601.
14:52 | 3.května 2009
Američan a Rus
Američan: Vy už jste se úplně vzdali myšlenky přistát na Měsíci?
Rus: My budeme přistávat na Slunci.
Američan: To nemyslíte vážně, to se přece cestou vypaříte.
Rus: To je právě ten fígl. My tam totiž přistaneme v noci.
600.
14:51 | 3.května 2009
Potkaj se dva koktaví kamarádi
N-n-n-nazdar P-p-p-pep-po.
N-n-n-nazdar F-f-f-franto-o-o-o
T-t-t-ak s-s-sem s-s-slyšel ž-ž-ž-že m-m-máš -l-l-l-log-g-g-oped-d-dick-k-ký k-k-k-k-k-k-kurz.
No-no-no j-j-jo. Pp-p-poslouch-ch-ch-ch-ej:
Třista třicet tři stříbrných stříkaček přeletělo přes třista třicet tři stříbrných střech.
N-n-n-n-o T-t-t-to j-j-j-j-j-je s-s-s-sqěl-l-l-lí ne??
N-n-n-no j-j-jo-jo, a-a-a-ale-e-e k-k-k-když n-n-n-na to n-n-n-n-n-nepřijde t-t-t-tak ča-ča-s-s-s-sto ř-e-e-eč n-n-no.
599.
14:51 | 3.května 2009
General si pozve tri profesionalni vojaky ze trech zemi - USA, Ruska a Cech. Privede je k obrovske, vysoke, mrizovane brane. Ukol byl jasny - prekonat prekazku. American se rozbehl na mrize a zacal splhat jako opice, a po dvaceti metrech slitnul dolu. Rus s myslenkou *ni krok zpet* se proti brane rozbehl a chtel ji prorazit svym telem - ani tento pokus neuspel. Cech prisel bliz kouklna ostani a . . . . . otevrel ji
598.
14:50 | 3.května 2009
Hadaji se čech, rus a francous kdo ma nejsilnejsi piti. A tak vymysli ze daji před sebe zidli. Francous se napije 1, 2, 3, 5, 10 min a podiva se na zidli a rika ja jich tam vidim 3 Rus se napije a rika ze jich tam vydi 8 CECH se napie zase 1, 2, 3, 4 , 5, 6, 7, 8, 9, 10 min. a rika kluci a v ktere rade myslite.
597.
Němec, Čech a Rus se dohadují, kdo s největší přesností prokope tunel. Němec povídá My když začneme kopat tunel, každá parta z jedné strany, tak se sejdeme s přesností na jeden metr. Čech povídá: My když začneme kopat tunel, každá parta z jedné strany, tak se sejdeme s přesností na půl metru. Rus povídá: U nás, když začnou kopat tunel dvě party proti sobě, Tak se buď sejdeme úplně přesně, no a když se nesejdeme, tak máme tunely dva.!!!
596.
Dvě paní okopavají záhon a ta jedna nahodou vykopne dvaceticentimetrou mrkev a povídá. Takového má můj milenec. Ta druhá říká: Tak velikého? Ne tak špinavého.
595.
14:48 | 3.května 2009
Baví se v hospodě dva kamarádi: "Tak už konečně umím anglicky."
Druhý mu odpoví: "No já zase umím francouzky, ale musím být pořádně namol." To potom pořád říkám... Že ne tré...že ne tré... že netréfim domů."
594.
14:48 | 3.května 2009
Američan, Japonec a Čech se dohadují, kdo má lepší zabezpečení manželek před milenci... Američan říká: "No, já na manželku nasadím detektiva a ten mi vše zjistí....". Japonec : "My mame doblý kamelový systema.". Čech :"No, já zajdu za paní Kudláčkovou, co bydlí pod náma, a řeknu jí "Co, ty stará děvko?" a ona hned "Co já, ale tvoje stará, to je děvka!" a řekne mi vše co potřebuju vědět..."
Zobrazeno 1471-1480 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2025
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2300 sekund