Přijde policajt k doktorovi a má spálené uši. "Prosim vás, jak se vám to stalo?" "Ale žehlim si uniformu, zazvonil telefon, tak jsem tu žehličku ze zvyku přiložil k uchu a povidam: "Slyším!" "No dobře, ale od čeho máte spálené to druhé ucho?" "To jsem volal záchranku." |
"Slyšel jsi to? Harryho tchýně spadla do vody." "A vytáhli ji?". "Ano vytáhli ji." "Chudák Harry." |
Šéf hovoří k zaměstnancům: "Pořád si stěžujete že je krize, přitom byste měli být rádi, že máte tento rok o 50 % vyšší platy." "Vyšší? Oproti čemu?" "Oproti příštímu roku." |
Vesnický lékař je vášnivým nimrodem. Jednou se vracel z lovu a manželka se ho ptá: "Tak co, měl jsi dnes úspěch?" "Ale ano, jsem spokojený. Dva zajíci a čtyři noví pacienti!" |
Jdou dvě myšky pralesem, když vtom nad sebou uvidí netopíra. Jedna z nich uvažuje: "Až budu velká, taky se dám k letectvu." |
Potkali se dvě sousedky, Terka a Božka. B: Tak co terka, co dostala ta tvoja dcera od toho itala, co s ním chodí? T: Sifilis B: a co to je? T: Nevím, ale určitě to bude něco jako velký autobus B: A to jako proč? T: No, mladá říkala, že jestli je to pravda, tak se s tím sveze celá dědina |
Sejdou se Čech a Moravák a sázejí se, kdo dřív postaví dům. Za půl roku telegrafuje Čech: "Ještě čtrnáct dní a jsem hotov!" Moravák odpovídá: "Ještě vyplním čtrnáct formulářů pro banky a jsem také hotov!" |
Potkají se dva strejci na návsi a jeden povídá: "Člověče, v tý Praze je to ohromný. Dají ti najíst, nechají tě vyspat a ještě ti zaplatí." "Tys tam byl?" "Ne, ale moje dcera." |
Potkají se 2 kamarádi, jeden radostně sděluje, že se bude za týden ženit. "A koho si bereš?" "Lídu Jelínkovou z Berouna." "Proboha, tu si neber, tu zná celý Beroun." Po nějakém čase se znovu setkají. "Tak co je nového?" "No jak jsem ti říkal, oženil jsem se." "A koho sis vzal?" "Přece tu Lídu Jelínkovou z Berouna." "Říkal jsem ti, aby sis ji nebral, že ji zná celý Beroun." "Hele, já jsem v tom Berouně byl, on zas není tak velikej." |
Sejdou se německý, ruský a český státník. Chvíli spolu povídají až jeden řekne: "Co kdybychom vyzkoušeli, v jaké zemi se nejvíce krade?" - "Tak jo." Jedou nejdříve do Ruska, ruský státník vyndá z okna auta ruku a v ní drží rubl. Projedou Ruskem, ruku dá nazpět a rubl v tahu. "Tady se ale krade!" říká Rus a ostatní souhlasí. Nyní jedou do Německa, Němec provede to samé s markou a marka je také fuč. "No, tady se ale krade!" říká Němec a všichni s ním souhlasí. Nakonec přijíždí do České republiky. I tady vyndá z okénka auta domácí státník 1 korunu. Když projedou Čechy, ruku vloží nazpět a ... koruna tam je. "Až teprve tady jsou poctiví lidé!" Všichni přikyvují až na řidiče, který říká: "Ty, Václave, neztratil jsi své hodinky?" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4275 sekund |