Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
613.
17:54 | 3.května 2009
Přijde policajt k doktorovi a má spálené uši. "Prosim vás, jak se vám to stalo?" "Ale žehlim si uniformu, zazvonil telefon, tak jsem tu žehličku ze zvyku přiložil k uchu a povidam: "Slyším!" "No dobře, ale od čeho máte spálené to druhé ucho?" "To jsem volal záchranku."
612.
17:52 | 3.května 2009
"Slyšel jsi to? Harryho tchýně spadla do vody."
"A vytáhli ji?".
"Ano vytáhli ji."
"Chudák Harry."
611.
17:50 | 3.května 2009
Šéf hovoří k zaměstnancům: "Pořád si stěžujete že je krize, přitom byste měli být rádi, že máte tento rok o 50 % vyšší platy."
"Vyšší? Oproti čemu?"
"Oproti příštímu roku."
610.
17:49 | 3.května 2009
Vesnický lékař je vášnivým nimrodem.
Jednou se vracel z lovu a manželka se ho ptá:
"Tak co, měl jsi dnes úspěch?"
"Ale ano, jsem spokojený.
Dva zajíci a čtyři noví pacienti!"
609.
17:47 | 3.května 2009
Jdou dvě myšky pralesem, když vtom nad sebou uvidí netopíra.
Jedna z nich uvažuje: "Až budu velká, taky se dám k letectvu."
608.
14:58 | 3.května 2009
Potkali se dvě sousedky,
Terka a Božka.
B: Tak co terka, co dostala ta tvoja dcera od toho itala, co s ním chodí?
T: Sifilis
B: a co to je?
T: Nevím, ale určitě to bude něco jako velký autobus
B: A to jako proč?
T: No, mladá říkala, že jestli je to pravda, tak se s tím sveze celá dědina
607.
14:57 | 3.května 2009
Sejdou se Čech a Moravák a sázejí se, kdo dřív postaví dům.
Za půl roku telegrafuje Čech: "Ještě čtrnáct dní a jsem hotov!"
Moravák odpovídá: "Ještě vyplním čtrnáct formulářů pro banky a jsem také hotov!"
606.
14:57 | 3.května 2009
Potkají se dva strejci na návsi a jeden povídá: "Člověče, v tý Praze je to ohromný. Dají ti najíst, nechají tě vyspat a ještě ti zaplatí." "Tys tam byl?" "Ne, ale moje dcera."
605.
14:55 | 3.května 2009
Potkají se 2 kamarádi, jeden radostně sděluje, že se bude za týden ženit. "A koho si bereš?" "Lídu Jelínkovou z Berouna." "Proboha, tu si neber, tu zná celý Beroun."
Po nějakém čase se znovu setkají. "Tak co je nového?" "No jak jsem ti říkal, oženil jsem se." "A koho sis vzal?" "Přece tu Lídu Jelínkovou z Berouna." "Říkal jsem ti, aby sis ji nebral, že ji zná celý Beroun." "Hele, já jsem v tom Berouně byl, on zas není tak velikej."
604.
14:55 | 3.května 2009
Sejdou se německý, ruský a český státník. Chvíli spolu povídají až jeden řekne: "Co kdybychom vyzkoušeli, v jaké zemi se nejvíce krade?" - "Tak jo." Jedou nejdříve do Ruska, ruský státník vyndá z okna auta ruku a v ní drží rubl. Projedou Ruskem, ruku dá nazpět a rubl v tahu. "Tady se ale krade!" říká Rus a ostatní souhlasí. Nyní jedou do Německa, Němec provede to samé s markou a marka je také fuč. "No, tady se ale krade!" říká Němec a všichni s ním souhlasí. Nakonec přijíždí do České republiky. I tady vyndá z okénka auta domácí státník 1 korunu. Když projedou Čechy, ruku vloží nazpět a ... koruna tam je. "Až teprve tady jsou poctiví lidé!" Všichni přikyvují až na řidiče, který říká: "Ty, Václave, neztratil jsi své hodinky?"
Zobrazeno 1461-1470 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2025
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2586 sekund