Chlastá čech a japonec. Po nějaké době se pohádaj, japonec natáhne ruku, udeří, čech padne. Po peti minutách se čech probudí a ptá se japonce jak to udělal, japonec: "To bylo naše kung-fu". Tak si připijou na zdraví, ale po půl hodině se zase chytnou, japonec natáhne ruku, udeří, čech padne. Po hodině se čech probere a ptá se jak to udělal, japonec: "To bylo naše karate". Tak si připijou na zdraví, po chvíli se zase pohádaj, čech vstane, udeří ho. Po 3 mesících japonce propustí z nemocnice, když se potkaj v hospodě tak se ho japonec zeptá jak to udělal. Čech: "To bylo taky vaše, hever od Mazdy"!!! |
"To znám", povídá 65letá paní své dceři, "když nejdou hřebíky s máslem dohromady tak to je to, že přišlo fialové léto se srolovaným kobercem a proto přiběhla za ním židle a bylo z toho rajičatové kladívko nakladané s korkovým sloupem" .... a dcera na to:"jo, mami, ale ty pyškoty tam nebyly" !!! ![]() |
Američan a Čech na ostrově chytnou zlatou rybku a ta jim slibuje tři přání, když jí pustí. Američan nevěří, tak ji chce vyzkoušet a přeje si pěknou ženskou. Když se přesvědčil, že rybka plní co slíbila, jako druhé přání si přeje ještě sto takhle krásných žen a jako třetí velký dům pro všechny se spoustou ložnic. "A co si přeješ ty?", ptá se rybka Čecha? "No já bych chtěl loď a aby mě odvezla na břeh. A jako třetí přání? Ať je z toho kurevníka teplouš." |
Baví se tři kamarádi o tom, která jejich manželka má větší zadek. ![]() První povídá: "No ta moje ho má tak velkej, že když si sedne na židli, tak jí obě půlky visí až na zem." Druhý povídá: "No to nic neni, když si ta moje napustí 1 l vody do vany, sedne si tam s tou svojí prdelí, tak všechna voda leze ven." Třetí na ně kouká a pak povídá: "No ta moje má krásný modrý oči." Jeho kamarádi se začnou smát a ten jeden povídá: "Ale víš my se tu nebavíme o očích" a třetí mu odpoví: "No všechno ostatní je prdel..." |
Turista zabloudí v horách a najednou uvidí baču jak nese jehně a ten turista se ho ptá "Dobrý den nevíte jak se dostanu k nejbližší vesnici?" a bača odpovídá "Mno tak mi tady podržte to jehně" turista mu ho podrží bača rozmáchne ruce a řekne "nevím". |
Rozdíl mezi Pražákem a Ostravákem, když přijdou pozdě na rande: Pražák: Ahoj, hele, prosim tě promiň, že jdu takhle pozdě, v práci to bylo šílený. Měl jsem jednání a pak šéf po mě chtěl ještě něco dodělat, takže se to protáhlo. No a pak ta doprava, to je šílenost. Resslovka zase stála a o magistrále ti radši nebudu říkat, zacpaný až na Nuselák. Pak jsem měl ještě dva telefony a než jsem to vyřídil, tak uběhlo dalších deset minut no a proto to zdržení... Ostravák: Sorry, su tu. |
Přijde trpaslík do Polska a povída: "Já jsem malý trpaslíček, tady mám kyblíček a jdu k vám krást!" Chvilku je ticho a pak se ozve: "No, u nás toho moc nenakradeš, ale zkus to v Maďarsku". Tak se trpaslík přesune do Maďarska a zas povídá: "Já jsem malý trpaslíček, tady mám kyblíček a jdu k vám krást!" "Ale trpaslíku, tady není nic, co by sis moh odnést, to musíš do Čech, tam se krade ve velkém." To zní trpaslíkovi slibně a tak přijede do Čech a povídá: "Já jsem malý trpaslíček........ do prdele, kde mám kyblíček?!" |
Tři kamarádi přišli k nebeské bráně a svatý Petr se jich ptá, co by nejraději po pravdě slyšeli od svých příbuzných na pohřbu: První: "Já bych chtěl slyšet, že jsem byl skvělý doktor a dobrý otec rodiny." Druhý: "Já bych chtěl slyšet, že jsem byl úžasný manžel a že jsem jako policista zachránil životy mnoha lidí." Třetí: "Tak to já bych chtěl slyšet: Podívejte, vždyť on se hýbe!" |
Česká fotbalová reprezentace hraje ve Wembley zápas s Anglií. Angličani berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na pivko, s tím, že tam nechají Rooneyho, který bez problémů porazí Čechy sám. Angličané v klidu chlastají v hospodě a už ve 4. minutě dobrá zpráva, Rooney dal gól a Anglie vede 1:0. Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. minutě přichází studená sprcha - Češi vyrovnali. Angličané se vypotácí z baru a jedou na stadion. Tam dostávají další šokující zprávu - v nastaveném čase Milan Baroš rozhodl zápas na 2:1 pro Čechy.... Vběhnou do šatny, kde sedí Rooney a kroutí hlavou. Hned to dostal: "Wayne co se stalo, jak jsme mohli prohrát s Čechy..? " "Chlapi nebudte nasraní, nemohl jsem moc dělat, rozhodčí mě už v 13. minutě vyloučil..... " |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3161 sekund |