Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
623.
20:43 | 3.května 2009
Chlastá čech a japonec. Po nějaké době se pohádaj, japonec natáhne ruku, udeří, čech padne. Po peti minutách se čech probudí a ptá se japonce jak to udělal, japonec: "To bylo naše kung-fu". Tak si připijou na zdraví, ale po půl hodině se zase chytnou, japonec natáhne ruku, udeří, čech padne. Po hodině se čech probere a ptá se jak to udělal, japonec: "To bylo naše karate". Tak si připijou na zdraví, po chvíli se zase pohádaj, čech vstane, udeří ho. Po 3 mesících japonce propustí z nemocnice, když se potkaj v hospodě tak se ho japonec zeptá jak to udělal. Čech: "To bylo taky vaše, hever od Mazdy"!!!
622.
20:42 | 3.května 2009
"To znám", povídá 65letá paní své dceři, "když nejdou hřebíky s máslem dohromady tak to je to, že přišlo fialové léto se srolovaným kobercem a proto přiběhla za ním židle a bylo z toho rajičatové kladívko nakladané s korkovým sloupem" .... a dcera na to:"jo, mami, ale ty pyškoty tam nebyly" !!!
621.
20:41 | 3.května 2009
Američan a Čech na ostrově chytnou zlatou rybku a ta jim slibuje tři přání, když jí pustí. Američan nevěří, tak ji chce vyzkoušet a přeje si pěknou ženskou. Když se přesvědčil, že rybka plní co slíbila, jako druhé přání si přeje ještě sto takhle krásných žen a jako třetí velký dům pro všechny se spoustou ložnic. "A co si přeješ ty?", ptá se rybka Čecha? "No já bych chtěl loď a aby mě odvezla na břeh. A jako třetí přání? Ať je z toho kurevníka teplouš."
620.
20:13 | 3.května 2009
LOL tak to mě dostalo
619.
20:10 | 3.května 2009
Baví se tři kamarádi o tom, která jejich manželka má větší zadek.
První povídá: "No ta moje ho má tak velkej, že když si sedne na židli, tak jí obě půlky visí až na zem."
Druhý povídá: "No to nic neni, když si ta moje napustí 1 l vody do vany, sedne si tam s tou svojí prdelí, tak všechna voda leze ven."
Třetí na ně kouká a pak povídá: "No ta moje má krásný modrý oči."
Jeho kamarádi se začnou smát a ten jeden povídá: "Ale víš my se tu nebavíme o očích" a třetí mu odpoví: "No všechno ostatní je prdel..."
618.
20:07 | 3.května 2009
Turista zabloudí v horách a najednou uvidí baču jak nese jehně a ten turista se ho ptá
"Dobrý den nevíte jak se dostanu k nejbližší vesnici?"
a bača odpovídá "Mno tak mi tady podržte to jehně" turista mu ho podrží bača rozmáchne ruce a řekne "nevím".
617.
20:07 | 3.května 2009
Rozdíl mezi Pražákem a Ostravákem, když přijdou pozdě na rande:
Pražák: Ahoj, hele, prosim tě promiň, že jdu takhle pozdě, v práci to bylo šílený. Měl jsem jednání a pak šéf po mě chtěl ještě něco dodělat, takže se to protáhlo. No a pak ta doprava, to je šílenost. Resslovka zase stála a o magistrále ti radši nebudu říkat, zacpaný až na Nuselák. Pak jsem měl ještě dva telefony a než jsem to vyřídil, tak uběhlo dalších deset minut no a proto to zdržení...
Ostravák: Sorry, su tu.
616.
20:06 | 3.května 2009
Přijde trpaslík do Polska a povída:
"Já jsem malý trpaslíček, tady mám kyblíček a jdu k vám krást!"
Chvilku je ticho a pak se ozve:
"No, u nás toho moc nenakradeš, ale zkus to v Maďarsku".
Tak se trpaslík přesune do Maďarska a zas povídá:
"Já jsem malý trpaslíček, tady mám kyblíček a jdu k vám krást!"
"Ale trpaslíku, tady není nic, co by sis moh odnést, to musíš do Čech, tam se krade ve velkém."
To zní trpaslíkovi slibně a tak přijede do Čech a povídá:
"Já jsem malý trpaslíček........ do prdele, kde mám kyblíček?!"
615.
20:05 | 3.května 2009
Tři kamarádi přišli k nebeské bráně a svatý Petr se jich ptá, co by nejraději po pravdě slyšeli od svých příbuzných na pohřbu:
První: "Já bych chtěl slyšet, že jsem byl skvělý doktor a dobrý otec rodiny."
Druhý: "Já bych chtěl slyšet, že jsem byl úžasný manžel a že jsem jako policista zachránil životy mnoha lidí."
Třetí: "Tak to já bych chtěl slyšet: Podívejte, vždyť on se hýbe!"
614.
20:05 | 3.května 2009
Česká fotbalová reprezentace hraje ve Wembley zápas s Anglií. Angličani berou zápas trochu na lehkou váhu, takže jdou radši na pivko, s tím, že tam nechají Rooneyho, který bez problémů porazí Čechy sám. Angličané v klidu chlastají v hospodě a už ve 4. minutě dobrá zpráva, Rooney dal gól a Anglie vede 1:0. Tudíž pijou dál, jenže nové zprávy nechodí a v 85. minutě přichází studená sprcha - Češi vyrovnali. Angličané se vypotácí z baru a jedou na
stadion. Tam dostávají další šokující zprávu - v nastaveném čase Milan Baroš rozhodl zápas na 2:1 pro Čechy.... Vběhnou do šatny, kde sedí Rooney a kroutí hlavou. Hned to dostal: "Wayne co se stalo, jak jsme mohli prohrát s Čechy..? " "Chlapi nebudte nasraní, nemohl jsem moc dělat, rozhodčí mě už v 13. minutě vyloučil..... "
Zobrazeno 1451-1460 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2025
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3161 sekund