Víte jaký je rozdíl mezi homosexuály a KDU-ČSL? Jedno procento. |
Víte, jak se pozná u homosexuála, že ho už nebaví souložit do sedinky? . . . . Předstírá orgasmus |
Víte,čemu se říká fakt blbej den? Když jste s bráchou simská dvojčata, máte společný zadek, brácha je gay a jde na rande. |
Mami, koupíš mi zmrzlinu? Jen proto, ze šukám s tvým otcem, zlato, mi ješte nemusíš rikat mami. A jak ti mám teda rikat? Normálně - rikej mi Pepo ![]() |
Jdou tři teplouši. První: Tak kdo s kým bude mít sex. Druhý: Když já nevím kdo je z vás hezčí. Třetí: To já taky nevím. První: Hezký jste oba. Druhý a třetí: Tak to budem mít sex mezi sebou. ![]() |
Dva alkoholici se takhle probudili k večeru z poslední opice v zoufalém absťáku a zjistili, že mají jen pár centů. Po chvíli zoufalého přemýšlení dostal Bill nápad. Za drobné koupil na rohu jeden párek v rohlíku a odtáhl kámoše do nejbližšího baru. Dali si tam pár panáků. Když se k nim blížil číšník s účtem, Bill rozepnul Rickovi poklopec, vrazil mu do něj ten párek v rohlíku a začal předstírat, že mu kouří péro. Číšník začal řvát: “Táhněte odsud, vy smradlaví buzíci!” Chlapi se kvapně sebrali a zmizeli, samozřejmě bez nutnosti platit. Takhle obešli několik barů, až se večer dotrmáceli úplně zpití k jejich karavanu. Bill povídá: “Vidíš, co se dá podniknout s jedním hotdogem!” “Jakej hotdog?” směje se Rick, “ten jsme ztratili v druhý hospodě.” |
U odvodu Decentně vyhlížející mladík nastouuil před odvodní komisi a jednou z posledních otázek bylo, zda je homosexuál. Mladík přiznal, že ano. “Tak teplouš, jo?” zavrčel předseda komise, “a myslíš, že bys dokázal zabít chlapa?” “Jo, nejspíš jo,” odpovídá mladík, “ale trvalo by to asi pár dn |
Buzík sedí v kostele a okolo jde pomocník faráře a mává kadidlem. Přejde jednou, přejde podruhé a když jde potřetí, buzík to nevydrží a povídá: “Bacha, hochu, hoří ti kabelka!” |
Hrají dva teplí na schovávanou. Ten jeden říká: “Pokud mně najdeš, tak si to rozdáme.” “A co když tě nenajdu?” “Neboj, budu za klavírem!” |
“Karle,vy jste fakt divná rodina,ty jsi buzerant,brácha je teplej,táta je na kluky,je u vás vůbec někdo na ženský? Jo je,ségra ! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3343 sekund |