Přijde velitel hasičů do práce, pokouří si, vypije v klidu kávu, zmáčkne tlačítko: "Pomalinku se připravujte na výjezd, už tři hodiny hoří Finanční úřad!" |
Zloděj vyloupí banku, vezme dva muže jako rukojmí a ptá se prvního: "Viděl jsi mě jak vykrádám banku?" - "Ano." Zloděj jej okamžitě zastřelí ranou z pistole do hlavy. Potom se ptá druhého muže zda viděl, jak vykrádá banku. "Já ne, ale moje manželka tě viděla!" |
Sedí rybář u řeky, okolo jde pán: "Neviděl jste tu ženu v modré sukni?" "Ano, bude to tak 15 minut" - "Tak to ji ještě doženu." "Tím bych si nebyl tak jistý, proud je tu silný a rychlý!" |
Paní Kalianková: "Pepo, s tebou je to ale hrozný! To se nedá vydržet. Židle povalená, lustr utržený. To se nemůžeš jít oběsit do sklepa?" |
"Vy jste toho chlapa píchnul třikrát nožem?" - "Kdepak, pouze jednou, zato vidlema!" |
Víte kdy v ČR bude dobře? . . . . Až vdova po Čunkovi přijde za Topolánkem do basy, aby se zeptala, kdo zastřelil Paroubka s Rathem na Klausově pohřbu... |
Příjde muž do vlaku a usadí se do volného kupé. Je slyšet pískot píšťalky a do kupé vchází slečna kolem třicítky. Muž se zeptá: "Co jste dělala v Brně ?" Žena odpoví: "Víte já jsem bioložka a byla jsem zde na debatě na téma: Který národ má nejlepší milence." Muž zase položí otázku: "A co jste zjistili?" A žena mu řekne: "No Mogolci a Indiáni."¨Muž promluví potichu: "No my si tady tak povídáme, povídáme a já jsem se ani nepředstavil: Ištvam Vinettou. |
Jaký je rozdíl mezi Škodou a tampónem? K tampónu už dodávají tažné lano! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3435 sekund |