"Když jsem byl malý, přál jsem si být někým, koho by se všichni báli. A to se mi splnilo." Říká zubař |
Volkswagen při spojení se Škodovkou chce otestovat kvalitu jejich aut. Nejdříve pozve pracovníky AZNP na návštěvu továrny VW. Pracovníci se jen diví, nevychází z údivu a tu se jeden zeptá: "Co je tohle?" - "Zde testujeme dveře automobilů, večer zavřeme v autě kočku a pokud je ráno mrtvá, je všechno v pořádku." O měsíc později přijel boss z VW do AZNP. Prochází fabrikou, nestačí se divit a na konci se zeptá: "Co je toto?" - "No zde testujeme dveře nových aut, večer do auta zavřeme kočku, a pokud do rána neuteče, tak je vše v pořádku..." |
Běží liška po lese a na větvi vysoké borovice vidí veverku, jak se opaluje. Cigárko, sluneční brýle, drink. I ptá se liška: "Veverko, ty nemakáš?" A veverka odpoví: "Co bych makala, kašlu na práci, je pěkný počasí, tak se opaluju". Liška běží dál a přemýšlí, přemýšlí a říká si: "Já se tady pořád honím, dělám tady zdravotní policii, lovím ty nemocný a slabý živočichy, nikdo to pořádně neocení, žaludek z toho mám v prdeli, dovolenou žádnou, takový pěkný počasí, dám si taky chvíli leháro". Jak řekla, tak i udělala, plácla s sebou na mez a opaluje se. Jde kolem myslivec s puškou na rameni, vidí vyvalující se lišku, hodí pušku k líci prásk, prásk - a složí ji. |
Křičí nervózně žena na svého muže: "Předpokládám, že máš pádný důvod, když se odvážíš přijít domů ráno v šest totálně ožralý" - "Mám - snídani, jdu na ranní směnu!" |
Babička se přihlásila na univerzitu. Doklady měla v pořádku, zkoušky udělala a tak ji přijali. Ale předseda komise si přece jen neodpustil zvědavou otázku: "Milá paní, na co vám bude v penzi vysoká škola?" "To nedělám pro sebe, ale kvůli dědovi. Ten starý kořen se v hospodě uřekl, že by k sedmdesátce jako dárek strašně chtěl ještě jednou přefiknout nějakou studentku." |
jde clap do vjetnamskýho obcodu a říká pane vy tady stojíte celí den nemáte z toho křečový žíly o prodavač na to nemame zejtra přivezem |
Manželský pár má dvě dospívající dcery, a tak se rozhodne, že se do třetice pokusí o syna. Po měsíci pokusů přijde žena konečně do jiného stavu a po devíti měsících se jí narodí zdravý kluk. Šťastný otec spěchá do porodnice, aby se podíval na svého syna, ale hned po prvním pohledu je zděšen. Je to nejošklivější dítě, jaké kdy viděl. Jde za svou ženou a říká: "Já v žádném případě nemůžu být otcem tak ošklivého dítěte! Podívej se, proboha, na ty dvě překrásné dcery, které jsem zplodil. Že ty jsi mi byla nevěrná?" Manželka se na něho sladce usměje a řekne: "Tentokrát ne!" |
v rusku ruský optimista: učí se anglicky ruský pesimista: učí se japonsky a ruský realista? no přece : leští kalašnikow |
"Slečno, vy jste tak bezva, že bych si vás vzal i se dvěma dětmi." "Ale já přece žádné nemám." - "Ale já ano!" |
Psychiatrie: "Kolik tu máte bláznů?" - "Asi tak dvěstě a třicet tak napůl." - "Jak napůl?" - "No, to jsou naši zaměstnanci a jen poloviční blázen by byl schopen za tak mizerný plat tady pracovat!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2995 sekund |