"Maminka mě má hodně ráda." "A jak to víš?" "Tátu už vyměnila čtyřikrát, ale mě ani jednou." |
V hokeji vyhrály Slovaci z Čechmi vyply playstation a išli spať. |
Holčička se ptá maminky: "Mami, co má támhle ten kluk mezi nohama?" Maminka si vymyslí nějakou kravinu a říká:"Píšťalku" Po chvíli jí holčička říká: "Mami ale ta píšťalka nepíská" |
Co vznikne když se dá dohromady cikán a CDčko?? . . . . . . . CD Rom! xD |
dva medvědi chytaj ryby a každý chytne zlatou rybu a každý má 3 přání 1. si přeje aby v lese byly medvědice 2. si přeje motorku 1. si přeje aby i ve vodě byly medvědice 2. si přeje svaly 1. si přeje aby všude na světě byly jenom medvědice 2. si přeje aby 1. medvěd byl gay nasedne na motorku a odjede |
Jde vodič auta do kopce. Zrazu auto spadne a začne horet. Okolo jde druhý vodič yastaví a ríká:Nepotrebujete pomoc?Ne jsem v poradku. OK, ale pre istotu vám tu zapnem klímu je tu dost horko. |
"Jak se daří?" - "Blbě, propustili mne z práce." - "Proč?" - "Copak já vím? Už jsem tam půl roku nebyl!" |
Přijde paní ke gynekologovi, ten ji vyšetří a ptá se: "Máte muže?" - "Ne." - "Milence?" - "Ne." - "A jak jste se tedy otěhotněla?" - "Mám šéfa!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2644 sekund |