Starší muž měl problémy se sluchem, zašel k lékaři. A světoznámý lékař mu dal speciální naslouchátko, které umožňovalo slyšet skoro 100% všech hovorů. A po měsíci přišel k doktorovi na kontrolu. A lékař říká: "No, to je vynález, viďte? Váš sluch se velice zlepšil. Vaše rodina z toho musí mít radost, že už zase slyšíte, že?" A muž řekl: "Ale, já jsem jim ani ještě neřekl, že slyším. Jenom tak posedávám, poslouchám, co si povídají. A za ten měsíc už jsem třikrát změnil závěť." |
Manželský pár má dvě dospívající dcery, a tak se rozhodne, že se do třetice pokusí o syna. Po měsíci pokusů přijde žena konečně do jiného stavu a po devíti měsících se jí narodí zdravý kluk. Šťastný otec spěchá do porodnice, aby se podíval na svého syna, ale hned po prvním pohledu je zděšen. Je to nejošklivější dítě, jaké kdy viděl. Jde za svou ženou a říká: "Já v žádném případě nemůžu být otcem tak ošklivého dítěte! Podívej se, proboha, na ty dvě překrásné dcery, které jsem zplodil. Že ty jsi mi byla nevěrná?" Manželka se na něho sladce usměje a řekne: "Tentokrát ne!" |
Medvěd spadne do jámy a najde ho zajíc, který z toho má takovou radost, začne běhat kolem a křičet: "Medvědééé blbečkůů já tě pochčijůůů!" vytáhne pindíka a medvěda počůrá. Nestačí mu to a začne zase běhat kolem a řvát: "Medvědééé blbečkůůů já tě poserůůůů !" našpulí prdelku a hodí na medvěda bobky. Pak radostí lítá kolem, ujede mu noha, spadne dolů k medvědovi a praví: "Medvěde nebudeš tomu asi věřit, ale já se ti přišel omluvit!" |
Je rybníček a v něm žije krokodýl a zlatá rybička. Jednou rybička povídá krokodýlovi: "Hele Krokodýle, jedu na dovolenou, tak kdyby někdo přišel, tak mu splň jedno přání, prosím tě, díky moc" Krokodýl jenom pokejve hlavou jako že jasná věc. Za tejden se rybička vrátí z dovolený a ptá se krokodýla: "Tak co? Byl tady někdo?" Krokodýl říká: "Jo jenom jeden...chtěl mít péro až na zem, tak jsem mu ukous nohy" |
Před úřadem protestují nezaměstnaní,křičí:**Dejte nám práci, dejte nám práci.** Po třech dnech vyleze z úřadu starosta, vybere jednoho protestujícího a říka:**Dám ti práci.** A protestující na to: **Proboha proč mně, proč né nikomu jinému!? |
Anička je poprvé s maminkou na opeře a ptá se: "Mami, proč ten pán hrozí té paní hůlkou?" Maminka odpoví: "On nehrozí, ale diriguje." Anička: "Tak proč ta paní tak hlasitě křičí?!" |
Učitelka se ptá ve škole žáků, jak se vyrábí elektřina. Pepíček Kalianků se hlásí: "Prosím, elektřina se vyrábí v chlívě!" "Jak jsi na to přišel, Pepíčku?" "No, když minule vypnuli elektřinu, tatínek křičel: "Co tam ty svině s tou elektřinou zase dělaj?!" |
Ve vlaku sedí paní s malým chlapečkem na klíně a naproti nějaký pán. Chlapeček se vyptává: "Kolik je ti, pane?" Muž s úsměvem odpoví. "A máš ženu ?" Muž trpělivě odpoví na všechny zvídavé otázky. Chlapeček se nakonec obrátí k mamince: "Je to všechno, co jsi chtěla vědět?" |
Paní učitelka říká dětem, aby vymyslely větu se slovem pakliže. Vyvolá Aničku: "Květiny se musí hodně zalévat, pakliže je hodně sucho!" "Výborně!" Vyvolá Pepíčka: "Jeli jsme na hory vlakem, vlak cuknul a na tatínka spadl batoh, pak lyže!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2957 sekund |