"Ferry, tady nám někdo leží před boudou!" "Podívej se, jestli to nejsem náhodou já!" |
"Člověče, dyť ty si samá boule a modřina!" "U nás na osadě strašně bijou hodiny!" |
zpátky k tématu "Vod čeho máš tu modřinu" "Ále, praštil sem se přes kapsu!" |
víte co je stejné mezi mlhou a ženou? . . . když se ráno zvedne a odejde vypadá to jako krásný den |
Víte, jaký je rozdíl mezi ženou a slivovicí? Žádný. Čím je starší, tím je větší opice! |
Víte, co udělá Somálec, když najde konzervu? Otevře si restauraci |
Víte jak vypadá pravý ruský hamburger? ... Dva listky na chleba a mezi nima listek na maso! |
Ubytuje se anglican ve Slovanu na pokoji 222,vecer vola do recepce a povida:"Two rums to room two two two."A recepcni odpovi:"Tram tadadam tram tram tram TY DEBILE!" |
Zastaví policajt vožralýho řidiče,ten vystoupí a jak to v něm hrkne,tak milýho poldu od hlavy až k patě poblije a ten na něj zařve:Vyyy prrrase a ten vožrajel mu na to odpoví:já že jsem prase...? Podívejte se na sebe jak vypadáte!!! |
Jde tatínek s malým Pepíčkem na procházku a potkají cizího pána. Pepíček ho vzorně pozdraví, pán odpoví a když zajde, tak se tatínek zvědavě ptá: Ty toho pána znáš? Pepíček odpoví: Ano, to je pán z ochrany ovzduší. Tatínek se ptá: A jak to víš? Pepíček: No, on k nám chodí, vždycky když nejsi doma a ptá se maminky, jestli je čistý vzduch. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2428 sekund |