Mladá paní tlačí kočárek. Potká se s kamarádkou. Ta obdivuje dítě: "Pěkné a jaké má kudrnaté vlásky, to má jistě po tatínkovi!" "A víš, že ani nevím, on měl tenkrát na hlavě čepici." |
Pracant Někdo zvoní, nadávám, nemám ruce volné, právě tchýni vyndávám z kyseliny solné. Pár gumových rukavic, marně šmátrám po dně, nezbylo z ní vůbec nic, ač jí bylo hodně. |
Je doba klidu po 2. světové válce a učitelka se ptá malých dětí, co za války dělaly. Tak se zeptá první hočicky a ona na to: "Pomáhala jsem péct chleba a když měl někdo s hvězdou hlad, chleba jsme mu darovali." "To je zajimavé, židům by se pomáhat mělo, to je pravda." Ucitelka se podivala o kus dál na další holčičku. "Já jsem pomáhala babičce pléct oblečení pro chudáky bez domova." "To je taky dost dobre." Teď se učitelka podívá na chlapečka a povída. "A ty Pepíčku jsi co dělal?" "Pomáhal jsem nosit náboje a přebíjet zbraně." Učitelka se zarazila. "A co říkali?" "JA PEPE GUD" |
Pani učitelka se zeptá Pepíčka: Pepíčku, řekni mi 2 zájmena. Pepíček: Kdo, já??? Učitelka: Výborně, Pepíčku. |
Pepíček přijde domů a máma se ho zeptá: Proč jsi tak mokrý? Pepíček odpoví: No, hráli jsme s klukama na psy a já byl strom. Jestli to nechápete tak vám to prozradím ![]() |
Vite proc blondinka vyhadzuje hodinky ven z okna ??? . . . . . . . Aby vedela jak rychlo bezi cas ![]() |
"Ježiš, Pete, proč balíš ten kompas do hadru?" "Tady stojí, že střelka je citlivá na povětrnost, tak aby nenastydla!" |
Tuhle potkal Bob Toma a zděsil se: "Šmarjá, Tome, co máš tak rozbitej obličej?" "Ále včera mi z hospody vyhodili kabát." "A co to má společnýho s tvým ksichtem?" "No já sem byl v tom kabátě voblečenej..." |
Přišli dva trampové na noclech do jednoho brdského statku. Ráno ještě celí ospalí, na návsi nějaký hluk a v tom zaslechnou ze dvora: "Josef, vyžeň už ty prasata!" V tom stane Joe a dí důstojně: "Harry, vstávej, dem sami. Nenecháme se vod takovýho křupana vyhazovat!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3193 sekund |