Přijde blondýnka domů a ukazuje svému manželovi ruce. Ten se zděšeně dívá, že na nich má h...o. Blondýnka vyčítavě říká:"Podívej do čeho jsem dnes málem šlápla!" |
Dva Italové emigrovali do Spojených Států i se svými manželkami. Oba si našli místo u stejné firmy. Giuseppe večer vysedával po hospodách, ale Giovanni chodil do večerní školy učit se americké dějiny a zlepšovat angličtinu. Po první hodině přišel ráno do práce a povídá: "Giuseppe, víš, kdo to byl George Washington?" "Ne, to nevím." "No, první prezident Spojených Států. Víš, když budu chodit do té večerní školy, naučím se americké dějiny a dostanu občanství." O pár dní později zase ráno v práci Giovanni povídá: "Giuseppe, víš, kdo to byl Abraham Lincoln?" "No to nemám tušení." "To byl šestnáctý americký prezident a zastřelili ho v divadle." Jeden kolega už nedokáže snášet prezidentskou historii a povídá: "Hej, Giovanni, víš kdo to je Antonio Lorenzo?" "No, to nevím!" "Chlápek, kterej každej večer šuká tvoji starou, když sedíš ve večerní škole." |
Ples, zábava v plnom prúde. "Pán Novák, sú len dve veci, ktoré nedovoľujú, aby sa z vás stal výborný tanečník." "Áno, a ktoré sú to?" "Vaše nohy." |
Chalan s babou sa bozkavaju.Dievca sa pyta:Ty mas zuvacku?Nie nadchu. |
Dva strážníci stojí před knižnicí. Jeden povídá druhému: "V knihovně je zlodej". Druhý odpoví: A co čte?" |
Starý ale dobrý:Jsou tyto hodinky vodotěsné?Ano když do nich nalijete vodu neunikne ani kapka. |
Sedí policista na lavičce v parku a usedavě pláče. Přisedne k němu babka a ptá se ho, proč pláče. "Ztratil se mi služební pes!" "Však on trefí na stanici, uvidíte." "On jo, ale já ne!" |
Pes za volantem Zastaví hlídka na ulici jedoucí auto a vidí, že za volantem sedí pes a vedle chlap. "Jak můžete nechat psa řídit auto?" Ptá se policista spolujezdce. "Mě se neptejte, já jsem stopař." |
"Proč jste tak smutný pane?" "Manželka se na mně rozzlobila a prohlásila, že se mnou nebude celý měsíc mluvit." "Z toho se přece radujte!" "Jo, radujte když zítra ten měsíc už končí!" |
Rozchod: Ona: "Tak a tím to končí. Odcházím k mamince." On: "Dobrá jdi si. Já jdu k manželce." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3225 sekund |