Jde paní k doktorovi a říká mu,pane doktore já mám takový problén,já mám takové prdy,které nejdou slyše a cítit co mám dělat??Doktor jí předepíše léky a žena dodá,abyste věděl co jme tu byli jsem si 10krát uprdla.Po měsící se paní vrátií k doktorovi a říká mu histericky:pane doktoree!Nezlepšilo se to jenomže ty prdy teď hrozně smrdí,pan doktor se bez ůdivu posadí a říká,no tak když máte už čich v pořádku tak vám ještě něco musíme udělat se sluchem........ |
Jde takhle mamut,jde,jde jde až se před ním ukáže tlupa slonů a ti ho drancují choboty,nohami až ho konečně nechají a odběhnou,mamut se zvedne a nadává sakra skinheadi zasraní! |
Já mám rád černý humor jako třeba:Ahoj jak se máš?Špatně.A kam jdeš?Jdu se utopit.A kam?Do rybníka.Tak to máš kolem pošty nevezmeš mi tam cestou dopis? |
SIIaDoWz to bylo fakt hustý ale tam mít takovýho předsedu tak chcípnu ![]() |
Sorry ale to je fakt v tom Somálsku hrůza a ještě přijde manžel domů a ptá se manželky:Co je dnes k večeři?Hovínka s kečupem.Fuj kečup!řekne manžel |
Kovka49 seš tu novej a hned všechny kritiuješ =) Přijde jezeďák z družstva domů, manželka mu připraví večeři a jakmile ji sní, povalí manželku na postel a hodinu se s ní miluje. Druhý den zrovna tak, třetí den jakbysmet. Po týdnu už chudák ženská skoro nemůže chodit, a proto volá předsedovi družstva: *Předsedo, soudruhu, nemohl bys mému muži dát víc práce? Von poslední dobou je, no, jak to říct, až moc při chuti...* Předseda slíbil, že s tím něco udělá a skutečně: další den se vrátil manžel z práce s únavou ve tváři a povídá: *Hele, já sem ti ňákej unavenej. Já snad dneska ani nebudu žrát a rovnou na to hupnem!* |
Blondýnka se ptá na ulici: Pane, prosím vás, kolik je hodin? Je čtvrt na sedm. Blondýnka jen kroutí hlavou a říká: Víte, to je divné. Ptám se na tohle celý den a pokaždé dostanu jinou odpověď. |
Chytí cikán zlatou rybku. Když mě pustíš, splním ti tři přání. Já bych chtěl jenom jedno, abych byl bílej. Dobře, přeplav rybník. Cikán ho přeplave a je bílej. Běží domů, vezme manželku a deset dětí a maže zpět k rybníku. Aranka přeplav, Aranka přeplave a je bílá. Teď nejstarší synek Fero. Když je v polovině, začne se topit. Táto, kluk se topí! Otec se podívá a řekne: "ser na něj, vždyť je černej! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2176 sekund |