Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
783.
Elektro120 [profi hráč]
14:15 | 20.července 2009
Hladový policista dá kolegovi padesát korun a říká: "Prosím Tě, dojdi mi koupit dvacet deka šunky a když nebudou mít šunku, kup něco jiného."
Kolega se vrátí se slovy: "Šunku neměli, tak jsem koupil deset pětikorunových známek."
782.
Elektro120 [profi hráč]
14:14 | 20.července 2009
Přijde policajt s rozstřílenou hlavou k doktorovi.
Doktor ho okamžitě přijme, vyjme mu všechny kulky a povídá: "Sakra chlape, vy jste měl obrovský štěstí.
Čtyřicet střelnejch ran do hlavy na to jisté místo a ani jedna nezasáhla mozek."
781.
Elektro120 [profi hráč]
14:02 | 20.července 2009
Na policejní služebně:
"Pánové představte si, že jsem jednou dostal Lego a na krabici stálo, »od 3 do 6let« a já to složil už za rok."
780.
Elektro120 [profi hráč]
14:01 | 20.července 2009
Policejní hlídka zastaví auto. Příslušník příjde k autu:
"Pane řidiči, budeme muset provést alkoholový test."
"Výborně a v které hospodě začneme?"
779.
12:47 | 20.července 2009
Přijde dementní Pepíček domů ze školy,všchni pláčou jde za maminkou a ptá se jí mami co se stalo,maminka mu s brekem říká:"běž za tatínkem,jde tedy za tátou a ptá se tati,co se stalo tatínek mu s brekem říká:"běž za babičkou pepíčku tak jde za babičkou a babička mu odpovídá s brekem:"pojď něco ti ukážu,zavede ho do místnosti,kde leží jeho bratříček ve skleněné rakvičce a kolem sebe má svíčky.....Pepíček svíčku sfoukne a začne zpívat:"Hodně štestí zdraví,hodně štestí zdraví....