Hladový policista dá kolegovi padesát korun a říká: "Prosím Tě, dojdi mi koupit dvacet deka šunky a když nebudou mít šunku, kup něco jiného." Kolega se vrátí se slovy: "Šunku neměli, tak jsem koupil deset pětikorunových známek." |
Přijde policajt s rozstřílenou hlavou k doktorovi. Doktor ho okamžitě přijme, vyjme mu všechny kulky a povídá: "Sakra chlape, vy jste měl obrovský štěstí. Čtyřicet střelnejch ran do hlavy na to jisté místo a ani jedna nezasáhla mozek." |
Na policejní služebně: "Pánové představte si, že jsem jednou dostal Lego a na krabici stálo, »od 3 do 6let« a já to složil už za rok." |
Policejní hlídka zastaví auto. Příslušník příjde k autu: "Pane řidiči, budeme muset provést alkoholový test." "Výborně a v které hospodě začneme?" |
Přijde dementní Pepíček domů ze školy,všchni pláčou jde za maminkou a ptá se jí mami co se stalo,maminka mu s brekem říká:"běž za tatínkem,jde tedy za tátou a ptá se tati,co se stalo tatínek mu s brekem říká:"běž za babičkou pepíčku tak jde za babičkou a babička mu odpovídá s brekem:"pojď něco ti ukážu,zavede ho do místnosti,kde leží jeho bratříček ve skleněné rakvičce a kolem sebe má svíčky.....Pepíček svíčku sfoukne a začne zpívat:"Hodně štestí zdraví,hodně štestí zdraví.... |
Přijde chlapík do baru a objednává si: 3x velkou vodku a jedno deci sody. Barman ho obslouží, chlapík vypije sodu a ty tři půldecáky všechny naleje do té decové sklenice. Barman s údivem povídá: Jeeej, vy jste kouzelník ? Zákazník vytahuje průkaz: Ne, Česká Obchodní Inspekce... |
Buďte od té dobroty a rádobyvtipné sprosté vtipy si strčte za klobouk. Tady na to není nikdo zvědavej ![]() |
"Kdybys potkal v lese medvěda, jaké kroky bys podnikl?" "Co nejdelší!" |
viete kdo vynašiel telefon? Jeden rusky vedec lebo 1. koniec hadičky si stričil do ucha a dalši do zadku a hovno počul. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2640 sekund |