Pepíček: "Tatínku, dnes jsem ušetřil 10 korun!" "Jo, a jak?" "Běžel jsem celou cestu do školy za autobusem." "Tak zítra běž za taxíkem, ušetříš dvě stě!" staci????? |
dongthuthuy> Zkus trošku víc slušnosti (jen se podívej na tvoje příspěvky... nejsou špatný, ale ta vulgarita).
Kledko> Hrubky ![]() Učitel se ptá: Co způsobí nejvíc pocení u člověka? Student se přihlásí a řekne: Vaše otázky, pane učiteli. |
kdo to cte tak se jde vopichat serednej jak prdel a jeho mati za bura mrda ![]() |
Farář se ptá Pepíčka: "Modlíte se před jídlem ?"
A Pepíček: "No, jen když máme jíst houby, co nasbíral táta. Začínající učitelka si chce na své třídě vyzkoušet poznatky z psychologie: "Každý, kdo si myslí, že je hloupý, ať se postaví." Po chvilce se v tiché třídě postavil Pepíček. Kantorka povídá: "Pepíčku, tak ty si myslíš, že jsi hloupý ?" "Ne, prosím, ale přišlo mi nefér nechat vás stát jedinou." |
Vtip o Pepíčkovi Pepíček se chce koupat s maminkou. Maminka říká: "nedívej se pod vodičku". Pepíček se tam podívá a ptá se maminky: "Maminko co to je?" Maminka: "to je přístav Pepíčku". A Pepíček se zeptá: "A může tam moje lodička?" A maminka mu odpoví: "Ne Pepíčku, tam může jenom tatínkův titanic |
Přijde cikán k doktorovi a povídá: "Pane doktor, já už jsem úplně zoufalej. Mám 11 dětí, platím samý alimenty, uřízněte mi ho!" "Ale Dežo, to přece nemá cenu. Já ti ho teď uříznu a ty za měsíc přijdeš, že ho chceš zase zpátky." "Ale ne, pane doktore, nepřijdu, slibuju!" Doktor tedy provede příslušnou operaci. Neuplyne ani měsíc a cikán je zase v ordinaci: "Měl jste pravdu, pane doktor, nedá se to vydržet, přišijte mi ho zpátky!" "No jo, Dežo, ale ja toho tvého už nemám. Mám tu teď jen jednoho z opice. Chceš ho?" Cikán souhlasí a tak mu to doktor přišije. Po delší době potká doktor Deža na ulici a ten se k němu žene s úsměvem na tváři. Doktor se zastaví a ptá se: "Tak co, dlouho jsi u mě nebyl, pomohlo to?" "Teda, pane doktore, je to úplně perfektní. Mám po problémech! Jakmile se něco narodí, okamžitě se to sebere a utíká to do lesa!" |
Příde chlap do shopu s PC a řiká nejlevnější CDjednotku,PC,monitor,klávesnici,myš a repráky prodavač mu to zabalí a na to postaví krabičku s kondomama chlap:Co to? prodavač:to je dárek pro lidi jste vy:ABASTE SE NEMNOŽILY! ![]() |
Přijde blondýnka do sexshopu a ptá se: "Kolik stojí ten modrý vibrátor?" "čtyřista korun." odvětí prodavač. "A za kolik je ten zelený?" "Ten je za sedmset korun." "No a kolik stojí ten červený?" "Milá slečno, to je ruční hasící přístroj." ![]() ![]() ![]() |
Tatínek se ptá Pepíčka.Pepičku kde máš vysvědčení.Pepíček říká,pujčil jsem ho Tondovi http://www.supergames.cz/smiles/big_smile.pngchtěl postrašit |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1915 sekund |