Policista zastaví řidiče. "Pane řidiči, nesvítí vám heligonky!" "Chtěl jste snad říct halogenky?", opraví ho řidič. Policajt se zamračí a odpoví, "Ale ale, pán je suterén!" |
Pesimista vidí vše černě. Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři blbce na kolejích. |
Potkají se dvě žižaly a jedna se ptá: "Mařenko ,kde máš manžela?" "Ále, chlapi ho vytáhli na ryby." |
Na policii přiběhne udýchaný zřízenec místní zoo a panickým hlasem křičí: "Rychle něco udělejte! Utekl nám slon!" Policista na něj s klidným hlasem: "Uklidněte se prosím a důkladně mi popište, jak vypadá." |
Jde slon podél řeky a tu vidí mravence, jak máčí banán ve vodě. Slon: "Co to děláš?" Mravenec: "Dej mi euro a povím ti to." Slon dá mravenci euro a mravenec na to: "Sedím a máčím banán ve vodě." "A proč?" "Dej mi další euro a povím ti to." Slon mu dá euro a mravenec na to: "Sedím tu od rána a už jsem si vydělal 200euro |
Přijde zebra k fotografovi. Fotograf se ptá: "A fotečky budete chtít černobílé nebo barevné?" |
Medvěd a zajíc jdou chytat ryby.Oba chytí zlatou rybku a rybka říká:,,Když mě pustíte, splním každému 3 přání. Medvěd si přeje, aby se všichni medvědi v lese stali medvědicemi. Splní se mu to. Zajíc chce motorku i tomu se to splní. Medvěd říká:,,Zlatá rybko ať se všechny medvědi v kraji stanou medvědicemi. Splněno. Zajíc chce helmu. Rybka mu to splní. Medvěd si přeje, ať jsou všechny medvědi na světě medvědicemi. A zajíc na to: ,,Rybko ať je medvěd gay," a odjede. |
Leží tučňák na pláži, opaluje se, popijí koktejl a říká si: "To je balada." Na jížním pólu se zatím klepe žirafa zimou a brblá si: "Příště na tyhle výměnný pobyty kašlu!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2629 sekund |