Přijde policajt s rozstřílenou hlavou k doktoru. Doktor ho okamžitě přijme, vyndá mu všechny kulky a povídá: "Sakra, chlape, vy jste měl obrovský štěstí. Čtyřicet střelnejch ran do hlavy a ani jedna nezasáhla mozek." |
Před porodnicí zakvílejí brzdy. Z auta vyběhne udýchaný muž , rozrazí dveře oddělení, pak se zarazí a zoufale vykřikne: "Proboha! Zapoměl jsem doma manželku !" |
Muž leží na smrtelné posteli, už si v duchu odpočítává zbývající čas, když tu ucítí lákavou vůni koblih. Sesbírá poslední síly, doplazí se do kuchyně a natáhne se po jedné koblize. Vtom přiběhne manželka, plácne ho přes ruce a kříčí: "Necháš to, to je na pohřeb!" |
Muž říká své žene: Nejraději bych umřel! Žena: Já bych taky nejraději umřela! Muž: Tak já raději ne ... |
Sestra: "Pane doktore. Ten simulant z dvojky právě zemřel." Doktor: "No tak to už ale vážně přehnal." |
"Sestro vzala jste pacientovi krev?" "Ano," povídá sestra, "ale měl jenom pět litrů!" |
Baví se dva u sklenice piva: "Moje žena je úplný anděl." "Tak to máš dobrý," souhlasně přikyvuje druhý, "ta moje je ještě naživu." |
Děda pláče nad hrobem své ženy: "Co já si tady bez tebe počnu? Kéž by ses tak mohla vrátit!" V tom se z hrobu hrabe krtek a děda na to: "No tak Božka, nerozumíš legraci?" |
Jak zní nejkratší poliucajtskej vtip? . . . . . . . . . . Policajt se zamyslel xD |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2855 sekund |