Paní učitelka se hrozně rozčílila a řekla: "Jestli toho hned nenecháte, máte po ptákách." Pepíček se přihlásil a zeptal: "A co holky?" |
Jde ředitel při hodině po chodbě a z jedné třídy slyší řev.Jde dovnitř,úča nikde.Polovina žáků se směje,zbytek brečí.Proč se smějete-Protože úča vypadla z okna.-Aproč vy brečíte-Protože jsme to neviděli. |
Do baru se vřítí rozzuřený kovboj a na celý lokál zařve: "Kterej prašivej kojot mi natřel koně na zeleno?" Z rohu se zvedne obrovská, dva metry třicet vysoká obluda, samý kolt, a v klidu pronese: "Já, proč se ptáš?" "No, já jen, kdy ta barva uschne..." |
"Kam se cpete? Jděte na konec fronty!! Kárá jednoho muže pokladní. To nejde, tam už někdo stojí." |
Vamaka >> dík Jinak se lidi připravte na nářež ![]() |
![]() ![]() |
Vrací se americká lovecká výprava a zrovna potká ruskou loveckou výpravu,která nese medvěda a amíci se ptají:"Grizli?."Rusové odpovídají:"Nie střelili." |
Jde takhle tuista horami,kdž najednou vidí baču v nádherném kožichu a povídá: "Jé pane to je krásný kožich,odkud ho máte??."A bača odpovídá:"Od partyzána."Jé pane dáte mi ho??Žadoní turista a bača odpovídá:"Ne sám si zastřel!" |
Přijde slepec do obchodu, chytne svého slepeckého psa za ocas a začne s ním točit nad hlavou. Prodavačka se ho ptá: "Co to děláte? Chudák pes!" "Ale jenom se koukám, co tady máte." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2002 sekund |