Je trosečník několik let na ostrově sám jen se zvířaty,když jednu noc v dálce ztroskotá loď a moře na ostrov vyplaví cestujícího,ženu.Žena se potom probere a povídá:"No koukám že ti moře dalo konečně to co jsi potřeboval.."Chlap se nan ni rozjařeně podívá a povídá:"Jéééé ty máš pííívo?" |
Pepíček řika mamince: "Maminko, děti se mi ve škole smějí, že mám velké zuby. Je to pravda?" "To viš, že není. Děti přehanějí. Ale teď už koukej zavřit pusu, abys nám nepoškrabal parkety." |
Přijde takhle chlápek a chce dva půldecáky vodky a třičtvrtě deci sody,barman mu to podá,chlap vyžahne sodu a do třičtvrě decové skulnky naleje dva půldecáky vodka,a barman povídá: "Jéé vy ste kouzelník??"Chlap se na něj podívá a povídá:"Ne,česká obchodní inspekce." |
"Prosím tě, odkud máš ten překrásný šperk? Ještě jsem ho na tobě neviděl?" ptá se manžel ženy. "Vždyť ho mám také teprve od včerejška. Měl jsi ho v autě na zadním sedadle." |
Elektro120 >dobré vtipy hlavě ten poslední Tak proč si ho sežrala? to mě fakt vzalo ![]() |
Víte, proč číšníci většinou říkají: "Dáte si pivečko?" - - - Protože je vždycky menší, než má být!!! |
Pan Vopička přijde k benzínové pumpě a ptá se obsluhující slečny: "Kolik stojí kapka benzínu?" "Nic, pane!" "Tak mi nakapejte dvacet litrů!" |
Armáda se dělí na tři části: Útočníci - ty pořád utíkaj! Bojovníci - ty se pořád bojej! Válečníci - ty se pořád válej! |
"Jak dopadl ten zápas?" Ptá se manželka fotbalisty, který se právě vrátil z utkání. "Nic moc, tři nula jsme prohráli, ale dal jsem tři góly!!!" |
Maminko co to nosíš v bříšku? Miminko! A máš ho ráda? To víš, že mám! Tak proč si ho sežrala? |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2790 sekund |