1. Netušíš, čo je Screader po anglicky. 2.Teraz si zistil, že také slovo neexistuje ![]() 4. Teraz si si nevšimol, že som vynechal číslo 3 ![]() 5. Práve rozmýšľaš, čo je toto za blbosť... 7. Znova si si nevšimol, že som vynechal znova číslo. 8. A teraz čumíš ako puk a vieš, že čítaš posledné ![]() JA SOM VEŠTEC, VŠAK? ![]() ![]() ![]() |
Prečítal som to tu až po tuším 650 ![]() Teraz ja. Existuje zrkadlo, ktoré keď poviete pravdu, dá vám miliardy peňazí, ale keď klamete, zhltne vás. Príde k nemu modelka, černovláska, ktorá sa tam postaví nahá a vraví: "Myslím, že som najkrajšia"... Chňap! Príde brunetka a hovorí: "V najbližších dvadsiatich rokoch vynájdem aspoň jednu vec"... Chňap. Príde blondínka a vraví: "Ja si myslím"... CHŇAP! |
já mám taky jeden ![]() Přijde policistka do práce a říká: "Chlapi, já jsem geniální!" A oni na to: "Prosím tě, jak si na tohle přišla?" "No představte si: já si koupila PUZZLE a tam bylo napsaný 3-5 let. A já to složila už za rok!" |
Příde žabička k zvěrolékaři z ponožkou na hlavě a pán Doktor pleskne rukama a řekne "žabičko kdo ti to udělal" a žabička mu odpoví "ruce nahoru parchante,toto je přepadení" Příde blondýnka k doktorovy a říká "pane doktor mě všechno bolí" a doktor" co všechno??" a Blondýnka ukáže na čelo a řekne auu ukáže na nohu a řekne auu ukáže na břích a řekne auu a doktor odpoví " hmm taj to asi máte zlomený prst " 2 policajti koukají na měsíc a jeden říká hmm to je daleko chvíli je ticho a zase řekne nojono to je ale daleko 2 to nevydrží a zeptá se coje daleko?? no mám jít na měsíc na školení |
927. spíš kvuli tomu aby ten co si to dá byl ožralej a číšnik ho mohl podvést |
Voják zakladní služby pošle babičce balíček s ručním granátem a dopisem: "Babi, když zatáhneš za tu pojistku, dostanu tři dny dovolené." |
Jede slepý a beznohý na motorce, na jednou se stroj porouchá. Beznohý řekne: "Já bych do toho kopnul" slepý řekne: "Nemusíš, já se na to mrknu". |
V sovětské armádě si při nástupu jeden voják kýchnul. "Kto čichnul?" ptá se velitel. Nikdo se nepřihlásí, proto velitel vydá rozkaz: "Pěrvyj rjad šagom v šag pastreljáť!" Ozve se střelba a první řada padne. "Kto čichnul?" ptá se znovu velitel. Opět se nikdo nepřihlásí, proto velitel vydá rozkaz: "Vtarój rjad šagom v šag pastreljáť!" Padne druhá řada. "Kto čichnul?" Po té hrůze to jeden z vojáků nevydrží a přizná se: "Ja!" Velitel odpoví: "Na zdaróvje!" |
Probíhá výcvik o minách a voják se ptá poručíka,pane co mám dělat když šlápnu na minu?Poručík odpovídá:"Vojíne,standartní postup se vyletět do výšky deseti metrů a rozptýlit se po okolí." |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2247 sekund |