Víte jakej je rozdíl mezi architektem a doktorem? - - - No doktoři ty svoje zmetky schovávaj pod zem!!! |
Lékaři jsou lidé, kteří předepisují léky, o nichž vědí málo, na nemoci, o nichž vědí ještě méně, lidem, o jejichž stavu nevědí vůbec nic. |
"Mám starosti," svěřil se psychiatr kolegovi. "Nevím, co mám dělat s pacientem, který mi vytrvale prodává Niagárské vodopády." "Jaké starosti," opáčil kolega, "kup je!" "Rád bych, ale on za ně chce strašné peníze!!!" |
Potkali se dva psychiatři. "Jakpak se vede, pane kolego?" "Ale teď mám zajímavý případ schizofrenie." "Pacient je převědčen, že jsou v něm dvě osoby!" "No, to je normální, pane kolego, to není nic zvláštního!" "Ale je, on totiž platí účty za dvě osoby!!!" |
Maminka přivede svou dcerku na ortopedii: "Tak se, Alenko, hezky rovně postav, ať pan doktor vidí, jak jsi křivá!!!" |
Marie, o kolik je ten tvůj druhý manžel lepší než ten první ? O rovných 20 tisíc měsíčně. |
blondýnka listuje telefoním seznamem: Novák....Novák....Novák...., Novák.... to je neuvěřitelný, kolik ten člověk má telefonů |
jaký je rozdíl mezi hromadou písku a hromadou dětí ? zkuste písek přehazovat vidlema. |
jaký je rozdíl mezi buzerantem a traktorem ? žádný oba mají gumy od hoven |
Proč s sebou nosí policajti zbran ? Aby se ubránili , když je napadne myšlenka |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2061 sekund |