Vyšetřovatel: "Proč jste zabil svou tchyni?" Vyšetřovaný: "Na radu psychiatra!" Vyšetřovatel: "Tomu nerozumím, vysvětlete mi to!" Vyšetřovaný: "V poslední době jsem byl velmi nervózní." "Proto jsem šel na přednášku psychiatra." "Říkal, že příčiny neuróz je nutno odstraňovat!!!" |
"Tak nevím, pane Kowalski," praví lékař a odkládá stetoskop. "Buď špatně slyším, nebo jste mrtvej!!!" |
"Pane doktore, musíte mi něco předepsat, já mám každý den stolici v šest hodin ráno!!!" "Tak to buďte s tou pravidelností spokojen." "Jenže já se budím až v sedm.....!!!" |
"Představ si jeden známý se dnes žení a bere si svou sestru!" "Ale to nejde?" "Jde, on je lékař!!!" |
U psychiatra: "A kdy se u vás poprvé objevila myšlenka, že jste pes?" "Ještě když jsem byl štěnětem!!!" |
"Proč jsi tak veselý?" ptá se dívka chlapce. "Byl jsem u zubaře." "A to je důvod k veselosti?" "Proč ne? On dneska neordinuje!!!" |
Před každou narkózou platí jako samozřejmá zásada,že umělý chrup musí vyjmut z úst. Tak se ptal na sálku před operací zubař jedné staré slečny: "Nemáte falešné zuby?" Dáma zrozpačitěla, zrudla a šeptem zaševelila: "Ne, pane zubaři, jen vlasy!!!" |
Pacient soustavně škrtal zápalky opačným koncem. Jednu po druhé pak zahazoval na zem. Poslední patrně omylem škrtl správně, takže začala hořet. Pacient se radoval, dal ji zpátky do krabičky a zašeptal: "Ta je dobrá, tu si schovám!!!" |
Pacient se pokoušel projít zdí. Psyhiatr ho pozoroval a pak prohlásil unaveně: "Myslím, že to nedokážete. Já se o to marně pokouším už dvacet let!!!" |
Blázen si hraje s klubkem, druhý se ho ptá: "Co děláš?" "Hledám konec klubka!" "Ten nenajdeš, já jsem ti ho před hvílí ustřihl!!!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2623 sekund |