Víte, kolik ekologů je potřeba k výměně žárovky? - - - Žádný - elektřinou se má šetřit!!! |
Víte, kolik bankéřů je potřeba k výměně žárovky? - - - Čtyři. Jeden má u sebe žárovku a zbývající tři znají každý část postupu, jak ji našroubovat!!! |
Víte, kolik automechaniků je potřeba k výměně žárovky? - - - Šest. Jeden se to pokusí spravit kladivem a dalších pět bude mezitím shánět nové žárovky!!! |
Víte, kolik automechaniků je potřeba k výměně žárovky? - - - Dva. Jeden se bude pokoušet ji našroubovat do jiné lampy a druhý pak bude vyměňovat prasklou objímku!!! |
Víte, kolik astronomů je potřeba k výměně žárovky? - - - Žádný. Astronomové preferují tmu!!! |
Víte, kolik agentů KGB je potřeba k výměně žárovky? - - - Dva. Jeden ji vymění a druhý bude montovat do stínítka štěnici!!! |
V období epidemie musel lékař dát rekordní množství injekcí. Ve spěchu vyhotovil a přilepil na dveře cedulku: Pro urychlení vstupujte do ordinace zadkem!! |
Z pohlednice od propuštěného pacienta Srdečně pozdravuju pana psychiatra a ostatní blázny!!! |
"Mám starosti," svěřil se psychiatr kolegovi. "Nevím, co mám dělat s pacientem, který mi vytrvale prodává Niagárské vodopády." "Jaké starosti," opáčil kolega, "kup je!" "Rád bych, ale on za ně chce strašné peníze!!!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2312 sekund |