Gynekolog dokončil podrobnou prohlídku mladé dámy. "Paní Johnsonová, mám pro vás dobrou zprávu." "Pardon, nejsem paní, ale slečna!" "Tak slečno Johnsonová, mám pro vás špatnou zprávu!!!" |
Stojí dvě blondýnky na zastávce. Jedna se ptá druhé, která se třese: "Proč si nedáš ruce do kapsy?!" Druhá: "Protože se mi tam nevejdou!" První: "Proč?" Druhá: "Protože tam mám rukavice!!!" |
Víte, co se stane, když běží dvě blondýnky proti sobě? - - - Rozbije se zrcadlo!!! |
Víte, proč čokoládový dort dělají čtyřy blondýnky? - - - Protože jedna válí těsto a zbylé tři louskaj lentilky!! |
Blondýnka z USA stojí v Paříži před Eiffelovou věží a nadšeně si ji prohlíží: "Nádherná věž! Kolik barelů nafty z ní denně asi vytěží???" |
"Kolik tu máte nového sněhu?" ptá se sympatické blondýnky, která vede zotavovnu, čerstvý rekreant. "Deset centimetrů" "A starého?" "Toho mám po krk!!!" |
Ptá se přítel blondýnky: "Proč už dvacet minut držíš tu slepici za krk?" "Vařím!" "A to takhle?" "No, vždyť tady se píše: Slepici půlhodiny mírně dusíme." |
Víte, proč leží blondýnka na břiše na trávníku? - - - Pase kozy!!! |
Víte, proč lezou blondýnky v supermarketu po čtyřech? - - - Protože hledají nízké ceny!!! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2698 sekund |