Pepicek sedi ve skole a spadla mu guma tak ji sel na zem hledat.A pani ucitelka se ho zepta: Pepicku co by si rekl kdyby si ted stal pred mym hrobem?V tu chvili prave nasel tu gumu a vykrikl: HA! Tak tady lezi ta m***a! ![]() |
učitelka ukáže na pepíčka pravítkem a řekne na konci tohoto pravítka je největší hlupák ze školy ..................vyhodili ho po té co se zeptal na kterém. |
pepicek de do skoli a pani ucitelka rika pepicku co udleas kdyz uvidis pavouka na zachode pepicek rika:nevim a co udelas kdyz uvidis starou babu na voziku nevim a de k babicce a rika muzu ti polozit par otazek babicka rika: ano proc ne co udelas kdyz uvidis pavouka na zachode babicka:zabalimho a splachnu do zachoda a co kdyz uvidis starou babu na voziku pouzuji a kdyz uvidis reditele pozdravim ho a pepicek de do skoli a pani ucitelka rika: tak co udelas kdyz uvidis pavouka na zachode pozdravim ho a co kdyz uvidis babu na viziku pomuzuji a kdyz reditele zabalim ho do papiru a splachnu ho do zachoda. |
Dvaja policajti nemali kde bývať tak si kúpili 2 vyrazené spacie vagóny. Za pár dní sa zišli a vymenovali si skúsenosti; Prvý policajt: Ja to mam celkom dobré, ale mám na vagóne napísane Zákaz fajčiť vo vnútri a tak musím chodiť fajčiť von..
Druhý policajt: Ty sa máš. Ja mám na záchode cedulku používajte len za jazdy A než ten vagón roztlačím tak sa vždycky poserem. |
Nemý hovoril hluchcému že slepý videl chromého ako behá po dvore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manžel se ptá manželky. "koupila by sis boty kdyby si neměla nohy?" manželka odpoví: "no jistě že ne" Manžel řekne: "Tak proč si kupuješ podprsenku??" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Přijde Pepíček pozdě do školy a paní učitelka se ho ptá, proč přišel tak pozdě. “Na zastávce ztratil nějaký starý pán desetikorunu.” odpoví Pepíček. “A ty jsi mu ji pomáhal hledat?” “Ne. Já jsem na ni celou dobu stál.” |
Pepíček nechce jíst. Matka ho přemlouvá: “Miláčku, budeme si hrát na tramvaj. Ty budeš tramvaj a lžička s polévkou nastupující lidé.” Pepíček polyká lžičku za lžičkou. Když už je talíř skoro prázdný, volá: “Konečná, všichni vystupovat! ![]() |
Nováku, na vaší lavici je 7 much. Když zabijete jednu, kolik jich tam zbude? Jedna, ta mrtvá. Ostatni uletí. ![]() |
Je třída v obřím akváriu a paní učitelka se ptá z jakého oceánu jsou tyto ryby. Je vyvolán Pepíček, ale stále mlčí. A paní učitelka: správně je to Tichý oceán! |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1826 sekund |