Prislovi co muzes udelat dnes neodkladej na zitra odloz to na pozitri a ziskas tak 2 dny volna ![]() ![]() ![]() poradek je pro blbce inteligent ovlada chaos |
Přijde sudeťák do pekařství a říká: "Chtěl bych, prosím, půlku Šumavy" |
Skočí z paneláků bruneta a blondýna která z nich dopadne jako první? Blondýna,ptá se na cestu. Víte proč blondýnky vždycky před obchodem serou? Protože na dveřích je napsáno tlačte. |
DooMasek: To znná snad každý Nějaký muž, si koupí lístky na koncert a když tam příjde řekne: ,,Tak moment! Tady něco nehraje!". |
Jdou si takhle čech, američan a rus zaplavat do moře a sází se kdo vydrží déle v hejnu žraloků.Do vody skočí američan, připlave k němu žralok a ptá se: ,,Řekni svojí hymnu".Američan řekne svou hymnu a ani nedořekne a žralok ho sežere.
Skočí do vody rus, připlave k němu žralok a ptá se: ,,Řekni svojí hymnu".Rus řekne svou hymnu a žralok ho sežere. Do vody skočí čech, připlave k němu žralok a opět se ptá:,,Řekni svojí hymnu". Čech začne:,,Kde domov můj..."Žralok odplouvá a říká:,,Bezdomovce nežeru". |
OmG nák se nám to tu sprosťačilo od tý doby co tu nejsou moderátoři skoro.. jinak k tématu : Jde otec kanibal se synem kanibalem na výpravu,potkají mořem vyplavenou ženskou prostě krásná baba a klučina povídá : "Tatíí sníme ji?"A táta: "Nene synku,maminku upečeme dnes k obědu a tuhle si vemem domů.." |
Michaline(cz)ka>LOL ![]() Táta žralok jde naučit synka lovit lidi a říká:No tak vyhlédni si oběť poprvé ji obepluj po druhé ji obepluj po třetí...synek se ptá: proč ji mám několikrák obeplout? Táta říká:Když je chceš žrát s hovnama... |
paní učitelka dává ve školce dětem, co řekli sprosté slovo kamínek. Na konci roku se ptala:,,Kačenko kolik máš ty kamínků?´´ kačanka řekne že má 2...a z dáli se ozve pepíček: ,,Uhni pičo vezu štěrk'' |
Sasuke13 napsal: DIALOG: ONA: ahoooj! ON: nooo konečně! ONA: chceš, abych odešla? ON: ne, ne, hrabe ti? už jen ta představa je hrozná! ONA: miluješ mě? ON: samozřejmě, celé dny a noci! ONA: a podváděl jsi mě už někdy? ON: ne, nikdy, proč se tak hloupě ptáš? ONA: a budeš mě líbat? ON: jasně, při každý příležitosti! ONA: a byl bys schopný mě někdy praštit? ON: si se zbláznila, vždyť víš, jaký jsem! ONA: můžu ti důvěřovat? ON: ano ONA: miláčku ´´Přečti si to od zdola nahoru natoto jsem narazil náhodou ale dostaloměto :d |
Stojí dvě blondýnky na ulici a jedna druhé říká "když uhodneš kolik mam laků na nechty tak ti všech pět dám ." "dobře tak tři?" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2372 sekund |