víte jak blondýnku zabít a niž by to na vás svedli??.. Vylezte na mrakodrap a řekněte jí skoš.....č....oprava. na nákupi a omlouvám se za spam |
víte jak blondýnku zabít a niž by to na vás svedli??.. Vylezte na mrakodrap a řekněte jí skoš na nákupi |
víte jak blondýnku zabít a niž by to na vás svedli??.. Vylezte na mrakodrap a řekněte jí skoš na nákupi |
Chlap na ulici znásilní zenu a když si zapíná poklopec,řekne,až se to narodí,taqk tomu říkej třeba Karel.A žena praví:A až se to projeví,tak tomu řikej třeba AIDS. |
Vsadí se známý lovec lvů s kámošem o 100 dolarů,že skolí do hodiny lva.Kamarád čeká ve stanu a najednou do stanu vejde lev a řekne.Mám pro vás špatnou zprávu.Váš přítel vám zůstal dlužen 100 dolarů |
To s tím jak to pořád předávají dalším mi připomělo: Nějaká paní má 200 korun, nemá dárky a za chvíli budou vánoce. Tak jde k sousedce a dá jí to. "Nestihla jsem vám nic koupit, tady máte 200 korun." Sousedka jde za svým tátou: "Nestihla jsem ti nic koupit, tady máš 200 korun, něco si kup." Ten jde za vnukem: "Nestihl jsem ti nic koupit, tady máš 200 korun, něco si kup." Vnuk jde za sestrou: "Nestihl jsem ti nic koupit, tady máš 200 korun, něco si koupíš." Ta jde za svým tátou: "Nestihla jsem ti nic koupit, tady máš 200 korun, něco si kup." Ten jde za manželkou: "Nestihl jsem ti nic koupit, tady máš 200 korun, něco si kup." a ta jde za sousedkou: "Tady vám vracím ten dluh 200 korun" A všichni jsou šťastní. xD |
Jsou dva bratři, jeden je vysoce nadaný žák a druhý je totální blbec. Jednoho dne nadaný bratr umře a všichni mu jdou na pohřeb. Tak už jsou na pohřbu a ten blbec se ptá tatínka. ,,Tatínku, kde je brácha ?" ,,Jdi za maminkou, ta ti to líp vysvětlí". ,,Maminko, kde je brácha ? ,,Jdi za dědečkem, ten ti to líp vysvětlí." ,,Dědečku, kde je brácha ?" ,,Ten už spí." ,,Ale já ho chci vidět!" ,,No tak pojď." Teď teda jdou k té rakvi, ve které leží jeho bratr. Všude okolo rakve jsou všelijaké svíčky... Teď ten blbej přijde k té rakvi a: Fuuuuu, fuuuuu, hodně štěstí zdraví, hodně štěstí zdraví. xD |
komu se neleni tomu se zeleni rekla babicka a razem obrostla mechem.
tak dlouho do lesa volal az prisel hajny a rozbil mu hubu . kdo jinemu jamu kopa je u nho na brigade. |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2291 sekund |