jde paní nováková k doktorovi a manžel na chodbě čeká na konec prohlídky.když manželka vystoupý z ordinace,pan doktor si pozve manžela k sobě a zděluje mu smutnou správu:"vaše manželka trpý těžkou chorobou,mi již umíme tuto nemoc léčit,ale bez vaší pomoci to nedokážem.aby se vaše manželka uzdravila potřebuje minimálně tři krát denně sex a když se to bude dobře vyvíjet tak za dva,tři roky to bude v pořádku." manžel vystoupí z ordinace a žena se ho ptá:"tak co říkal pan doktor?" manžel se na ní podíval a říká:"umřeš." |
isli dvaja a prostredny spadol Babo, uhni! A baba uhnila... (som ho zle napisal) Co uděláte, když vám malomocný podá ruku? - Vrátíte mu ji. Slyšeli jste ve zprávách o tom Boeingu, co spadl ve Varšavě na hřbitov? Polské úřady uvádějí, že zatím nalezly 2000 těl. |
nechybý vam oči? Kde ja nic nevidím XD dalsi: babo uhni a baba unila trosku cierny humor ale dobry ![]() |
no vidíš nič iné ma nenapadlo aj ja tu viem skopčiť vtip s iného webu ![]() |
Jakub:Maja ked vydržíš do večera nepapať uvidíš Suzi Maja: A Jakub? Jakub: ano? Maja: A bude robiť striptíz okolo stromu? Jakub: Ked vydržíš bude aj striptíz Maja: Nie nie ja nemusím ja už ju vidím ![]() Ps.pozmenila som vianočnú reklamu na kofolu ![]() |
muž přijde k řezníkovi a ptá se:máte telecí nožičky? řezník:mám a muž:máte vepřovou hlavu? a řezník:mám a muž:tak to vypadáte pěkně hloupě,nemyslíte? |
jde turista amazonským pralesem a potká domorodce který rybaří a tak se ptá:tak co,bere vám? domorodec odpoví:dneska nic moc,ale já lovím na pravítku,za pětku ukážu. a turista:tak nate a domorodec říká:vezmu pravítko a přivážu ho na smyčec a potom si odměřím jak daleko ryba je abych se trefil těsně k ní a turista:to je nemožné,jak vám na tohle můžou brát? a domorodec:však mě neberou,ale z lidí jako jste vy vytahám denně dvě stovky |
Indiáncký chlapec se ptá v zimním večeru šamana místního kmene: Podle čeho určuješ pro všechny děti jména? To máš tak:Když se dítě narodí, donesou mi ho, já ho zvednu na pažích, rozhlédnu se, a když vidím třeba v dálce utíkat lišku, tak se dítě bude jmenovat Běžící Liška. Nebo když zrovna sněží, jako třeba dnes, tak jedno děvče dostalo jméno Tiše Padá Sníh a druhé sněhová vločka. A proč tě to tak zajímá Tadyserepse? |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2345 sekund |