takle de trpaslík do ruska zazvoni na zvonek a rika "ja sem malej trpaslíček mam kyblicek a du k vam krast" a muž odpovi " unas nic nemame tu ni neukradnes" de trpaslik do nemecka a rika "ja sem malej trpaslicek mam kyblicek a du k vam krast" a nemec rika un nas nic neukradnej mi tu nic nemame" tak de mdo cezka a rika ja sem malej trpaslicek a kurva kde mem kyblicek????" ![]() |
Ty o vojácích a generálech my připoměly: Generál: "Vojíne, umyjte to tady až k voknu!" Vojín čeká a nic nedělá. Generál: "No tak vojíne, dělejte!!" Vojín: "Vždyť jste ještě nekvoknul!" ![]() (Lepší je když se říká ![]() |
Přijde žena k doktorovy a říká ,,Pane doktor, já když si dam sklenku tak mám tu chuť nějakému muži skočit do náruče, co mám dělat ?" a doktor vyndá skleničku s šampaňským a poví "Nalijte si" ![]() |
takhle rika general vojakum "vojaci zbran se sklada čtiř částí ty tři jsou hlaveň a pažba" |
generál rika ze se mu narodil syn, a poveri vojaka aby se na nej sel podivat,kdyz pride pta se ho jaky muj syn je vojak:podoba se vam general:a jak? vojak:je malej, plesatej, a porad řve doufam ze ste se pobavily |
alebo "Učitelia temu hovoria opisovanie ale mi tomu hovorime timova spolupraca alebo "po trave sa nechodi po trave sa smeje!!! ![]() |
žiak hovori susedovi pri pisomke :"Tan učitel ja ale Debil" . A z tabule sa ozve učitel:"nenapovdat každy musi na to prist sam " |
jde pepíček do obchodu ahranolky a cigára a paní prodavačka říká pepíčku prokoho jsou hranolky pro tátu říká pepík a proho jsou ti cigarety promě říká pepík |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2118 sekund |