Viete, čo by si kúpila blcha, keby vyhrala v milionárovi? Poriadne veľkého blcháča psa |
Dcéra príde za otcom do krčmy a kričí: - Oci, oci mamičku odviezla sanitka! Otec zdvihne hlavu zo stola a pýta sa: - Biela alebo čierna |
Po trave sa nechodí ,po tráve sa smeje. ![]() - Môj dedko zbiera mince – hovorí Janko učiteľke. - Tak on je numismatik? - Nie, žobrák. Móricko sa nenaučil a pani učiteľka sa mu chystá dať pätorku. - Pani učiteľka, nechcem vás strašiť, ale otec mi povedal, že ešte jedna päťka a niekto tu dostane do držky! |
Generál na vojne dáva rozkazy vojakom: "Ľahnúť, vztyk, ľahnúť, vztyk!" Generál prechádza medzi vojakmi a zrazu si všimne jedného z vojakov, ktorý nič nerobí, a preto sa ho spýta: "Vojak, prečo nič nerobíš?" A vojak odpovedá: "Čakám kým sa rozhodnete." |
Dežo dôjde z vojny a hovorí tatkovi. "Tato pozri čo som donisov z vojny." A Dežo ukáže granat. A tato hovorí: "Dežo vyskúša me ho?" A Dežo odpovie: "Dobre." Tak odistev granát a ven oknom ho hodev do záhrady. A tatko hovorí: "Škoda, že to nevidela babka." A Dežo sa pýta: "A de bola??" A tatko na to: V záhrade na hajzli." |
Náčelník hovorí mužom: "Mužov znásilnite a ženy zabite!" Jeden muž hovorí: "Nie naopak? Nie mužov zabiť a ženy znásilniť?" Pupuš sa ozve a hovorí: "Chlapci počúvajte to čo náčelník hovori!" |
Po hranici beží vojak s bielou zástavou v ruke a kričí: "MIER!MIER!" A odstrelovač z druhej strany kričí: "Však mierim, len sa toľko nehýb!" |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1975 sekund |