On a ona po vášnivej noci: - Miluješ ma, miláčik? - Veľmi, drahá. - Splníš mi každé moje prianie? - Áno, splním každé jedno tvoje želanie. - Tak ma zajtra nevyvolaj z matiky |
Móricko pribehne na čerpaciu stanicu a hovorí: "Ujo, rýchlo nám dajte 10 litrov benzínu!" "A načo vám bude?" "Horí nám škola." |
Pri písomke pošepkal Jano svojmu susedovi: - Ten učiteľ je ale idiot! A od tabule sa ozvalo: - Nenapovedať! Každý na to musí prísť sám. |
Letelo hovno ponad školu, padlo rovno pred zborovňu. Náš fyzikár veľkým skokom, skúma hovno mikroskopom. Chemikárka uvažuje, s čím to hovno reaguje. Zemepisár k mape beží, kde to hovno asi leží. A náš slávny dejepisár, do dejín ho hneď napísal. Slovenčinár sa raduje, že to hovno vyskloňuje. Telocvikár, istá vec, bude z neho športovec. Direktor je veľký znalec, strčil doňho celý palec. A náš riaditeľ sa priznal, že to hovno včera vysral... |
Učiteľka v škole hovorí žiakom: - Utvorte vetu so slovom Yeti. Marienka: - Yeti je veľký snežný muž. Janko: - Yeti žije v horách. Móric: - Yeti zima |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2684 sekund |