Zapomenuté heslo

Tesaks Games

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
10.
Atlan [VIP člen]
19:39 | 21.ledna 2021

Díky za opravu odkazu ..

Pro začátek dobrý score.

Kdyby tě napadla nějaká zpětná vazba, tak dej klidně vědět ..

9.
Martin [Admin]
13:57 | 21.ledna 2021

Moje score: 150

8.
Martin [Admin]
13:51 | 21.ledna 2021

Jdu to zkusit

PS: Opravil jsem Ti odkaz/hyperlink v textu

7.
Atlan [VIP člen]
12:48 | 21.ledna 2021

Čus! Tak od 14.1 už jsou Puzzle Pieces online na Google Play! Ještě jsem chtěl pro jistotu otestovat jak to funguje a tak se ozvývám tedy až dnes, když mám jistotu, že vše dělá cca co má (mám trochu problém se zarovnáním textu na určitých rozlišeních při prvním startu u přijímání EULY ... ale to vyřeším v dalším updatu - myslel jsem že se to už formátuje správně, ale na některejch rozlišeních prostě nechce fungovat jak má :/ ).

Odkaz na google play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TesaksEntertainment.PuzzlePieces

Jo! A ještě jen dodám, že pokud si to někdo bude stahovat a zkoušet, tak jsem přidal dneska do hry Shardcody, které vám automaticky dají pár puzzle shardů. Veřejně jsem sdílel kód "start" a pro staré známé, nejen na SuperGames, jsem si připravil ještě speciální kód "thxfriend" .

6.
Atlan [VIP člen]
20:07 | 25.prosince 2020

Tak nakonec další zdržení jsou se smlouvama. Doufal jsem že to stihnu ještě před Vánocema, ale i když jsem před Vánocema už smlouvy měl v ruce, tak jsem k nim měl ještě nějaké dodatky ... tak doufám že to bude rovnou obojí začátkem ledna - krom smluv už nevím o ničem co by mohlo vydání pozdržet

5.
Martin [Admin]
14:40 | 24.listopadu 2020

Super a díky za info. Až se něco změní, tak dej zase vědět

4.
Atlan [VIP člen]
18:19 | 22.listopadu 2020

Tak to nakonec ještě pozdržely úřady ... ale nakonec! Firma je na světě (nakonec pod názvem Tesáks Entertainment) a už jsou v řešení uživatelské smlouvy a GDPR k oboum hrám .. nedokážu říct za jak dlouho se podaří aspoň Puzzle Pieces vydat .. ale doufám že ještě před koncem listopadu a Walkera před koncem roku .

3.
Atlan [VIP člen]
20:27 | 25.září 2020

Čus! Hele, zkomplikoval mi to ještě pracák a další právní záležitosti. Vypadá to, že firma bohužel dřív jak příští měsíc nevznikne a tím pádem by první hra mohla být k dispozici tak v druhé půlce října ... jinak aktuálně dokončuju skiny v Puzzle Pieces a ladím chyby ve Walkerovi ..

https://www.youtube.com/watch?v=n2Nsj_PJ3CM

Tady je téměř aktuální progress co se skinů týče

2.
Martin [Admin]
18:58 | 22.září 2020

Ahoj, blíží se konec září a mě zajímá, jak jsi/jste pokročili?

1.
Atlan [VIP člen]
18:25 | 28.července 2020

Čus! Vím že SG je prakticky už po smrti .. ale tak stejně pro ty z vás co tu ještě jednou za čas zajdete bych měl jedno oznámění na které jsem patřičně hrdej ... .

Během září (do té doby jsem bohužel vázán ještě některými smlouvami které mi v tom zabraňují budu zakládat firmu (jméno zatím vynechám. Sám nevím ještě jaké přesně zvolím). To co je ale zajímavější je, čím se bude zaobírat .. jak už název tématu napovídá, tak půjde o hry. Mám v plánu nejen vydávat, ale i vytvářet a programovat vlastní počítačové, mobilní a stolní hry. Už teď mám jednu hru přímo připravenou (zatím nese název Puzzle Pieces. Ale to se může na poslední chvíli změnit) a ta výjde prakticky v den založení firmy na google play, doufám že velmi rychle potom bude následovat i release pro steam (ten ovšem zabere mnohem více času než projde všemi potřebnými kroky které Valve po vývojářích vyžaduje ). Doufám, že těsně po ní bude následovat i další hra, která prozatím nese ještě vývojářské označení "Project: Walker", ta je aktuálně ve fázi uzavřené bety a dokončuju testování. Walker bude primárně jen pro Android a s trouchou štěstí i v budoucnu pro iOS a v podstatě se jedná o idle hru ve které místo čekání musíte chodit v reálném světě. No a časem se k nim ještě, snad do příštího léta, přidá třetí hra, která podobně jako Walker nese hodně netradiční premisu, ale podrobnosti si zatím nechám pro sebe, protože teprve nedávno jsme na ní s kámošem začali pracovat.

Rozhodně! Pokud by jste se chtěli mrknout na nějaké podrobnosti, tak už máme webovky, běží instagram a YouTube kanál (i když přispívám tam jen velice sporadicky, bohužel není čas ). Vše můžete najít na www.tesaks.com a nebo rád na cokoliv odpovím

Zobrazeno 11-20 z 20 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2024
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2024 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3083 sekund